Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Με το αποτέλεσμα αυτό έχουμε πράγματα να διορθώσουμε

28 Ιανουαρίου, 2023
4689 Views
0 Comments
ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Με το αποτέλεσμα αυτό έχουμε πράγματα να διορθώσουμε

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ στην Αρένα.

-Αρχικά: “Είδαμε ένα καλό παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παρά την ήττα είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, οι παίκτες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεχθήκαμε το γκολ και η ψυχολογία ήταν στο πλευρό της ΑΕΚ. Μετά προσπαθήσαμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έβαλε το 2ο γκολ, παλέψαμε, κάναμε κάποιες αλλαγές… Τελείωσε το παιχνίδι. Τώρα να πω για το τελευταίο λεπτό και την ευκαιρία που έχασε ο Κβιλιτάια, θα μπορούσε να έρθει η ισοπαλία. Σίγουρα με το αποτέλεσμα αυτό έχουμε πράγματα να διορθώσουμε”.

Η διαφορά αυξήθηκε στους 4 βαθμούς, σημαίνει κάτι αυτό; “Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Χάσαμε βαθμούς, θα χάσουν όλες μέχρι το τέλος. Έχουμε ακόμα δρόμο. Σίγουρα είναι ένα αβαντάζ αλλά δεν το κοιτάζουμε έτσι. Κοιτάζουμε πως θα βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς”.

-Πως είδατε την απόδοση Μπεν και Μακέντα και πότε πιστεύετε θα είναι απόλυτα έτοιμοι; “Είναι δυο μεγάλες προσωπικότητες. Νομίζω θα βοηθήσουν το ΑΠΟΕΛ. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να μπούνε στα βαθιά και να βοηθήσουνε. Περιμένω πολλά από αυτούς αλλά αλίμονο να περιμένουμε να μας αλλάξουν αυτοί οι δυο παίκτες”.

-Παρά την ήττα, ο κόσμος χειροκρότησε και ζήτησε το πρωτάθλημα. Τι έχετε να τους πείτε; “Ήταν όμορφο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι μακράν η μεγαλύτερη δύναμη στην Κύπρο. Είναι καλό να χειροκροτάς τους παίκτες και την προσπάθεια. Εύκολα μπορώ να πω αυτά που όλοι θέλουν να ακούνε αλλά θα τους πω να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσουν και θα δούμε στο τέλος αν θα τα καταφέρουμε”.

Comments are closed.