29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ντάνι Άλβες: Η φίλη του θύματος κατέθεσε πως δέχθηκε πρώτη επίθεση

Ντάνι Άλβες: Η φίλη του θύματος κατέθεσε πως δέχθηκε πρώτη επίθεση

By on 24 Ιανουαρίου, 2023 0 1922 Views

Νέες μαρτυρίες φέρνει στο φως η εφημερίδα «Vanguardia» στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες, αναφέροντας πως η φίλη της 23χρονης δέχθηκε πρώτη επίθεση από τον Βραζιλιάνο, αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

Πολλαπλασιάζονται τα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Ντάνι Άλβες ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή μέχρι νεωτέρας κατηγορούμενος για βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κλαμπ στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η εν λόγω γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές πως ο Άλβες επιτέθηκε πρώτα σε εκείνη, συγκεκριμένα ότι «την άρπαξε βίαια και άπλωσε το χέρι του στα γεννητικά της όργανα». Ωστόσο, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει.

Η εκδοχή της φίλης του φερόμενου θύματος συμπίπτει, μάλιστα, με το χρονικό που αφηγήθηκε η ίδια η 23χρονη στις Αρχές, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια στιγμή που έχασε από κοντά της την κολλητή της.

Το τατουάζ που προδίδει τον Ντάνι Άλβες

Σημαντικό στοιχείο που οδήγησε τη δικαστή να υπογράψει το έγγραφο προσωρινής φυλάκισης του Ντάνι Άλβες ήταν η περιγραφή της 23χρονης για το τατουάζ σε σχήμα ημισέληνου του Ντάνι Άλβες που ξεκινά από τους κοιλιακούς και κατεβαίνει προς την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ερωτηθείς για το πώς η γυναίκα μπόρεσε να δει το απόκρυφο τατουάζ, ο Βραζιλιάνος φέρεται αρχικά να κατέθεσε πως η κοπέλα ήταν εκείνη που κάθισε πάνω του μέσα στην τουαλέτα.

Η δικαστής δεν πείστηκε και κατέρριψε τον ισχυρισμό, με τον 40χρονο ποδοσφαιριστή να ανασκευάζει και να δηλώνει πως εκείνος σηκώθηκε όρθιος προς το μέρος της, επιτρέποντάς της, λοιπόν, να έχει οπτική επαφή με το τατουάζ.

Δεν πρόκειται, άλλωστε, για την πρώτη ανασκευή στις καταθέσεις του Άλβες, καθώς ο διεθνής Βραζιλιάνος μπακ παρουσίασε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις διαφορετικές εκδοχές στην αρχική του απολογία.