19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Ακλόνητη η λαβωμένη ΑΕΛ.Κέρδισε την Καρμιώτισσα 2-0

By on 21 Ιανουαρίου, 2023 0 9002 Views

Με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο, ένα στο ξεκίνημα και λένα στο φινάλε, η ΑΕΛ  πανηγύρισε σημαντική νίκη.
Η ομάδα του Γιανέφσκι η οποία είχε πολλές απουσίες δέχθηκε πίεση από την Καρμιώτισσα,άντεξε την πίεση και παρέμεινε ακλόνητη και αηήττητη στη νέα της έδρα κερδίζοντας στο τέλος 2-0 και έφτασε στους 28 βαθμούς.
Ο Μιραλάς άνοιξε το σκορ στο  47′ για να έρθει ο Μιλιντσεάνου στο 90+3′ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στους 28 βαθμούς έφτασε η ΑΕΛ, στους 20 έμεινε η Καρμιώτισσα.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μέτριο προς κακό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τις φάσεις να είναι λίγες, με την Καρμιώτισσα να είναι καλύτερη στο ξεκίνημα και την ΑΕΛ με την πάροδο του χρόνου να ισορροπεί.

Η ομάδα του Αυγουστή ξεκίνησε καλύτερα και απείλησε με τον Ντούρις στο 18’, ωστόσο το αδύναμο σουτ του δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα στον Ολιβέιρα. Οκτώ λεπτά μετά έλαβε χώρα η καλύτερη ευκαιρία του 45λεπτου, όταν ο Ντούμπια με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα μολις έξω.

Στο 31’ ο Μιραλάς έκανε το σουτ, με τον Κνόμπλοχ να διώχνει σε κόρνερ και λίγα λεπτά μετά ο Ντούρις έκανε την αδύναμη κεφαλιά από ευνοϊκή θέση, χωρίς αποτέλεσμα.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σουτ του Σις, το οποίο πέρασε έξω.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 46’ ο Μιραλάς βγήκε απέναντι από τον Κνόμπλοχ, τον πλάσαρε υποδειγματικά και έγραψε το 1-0 για την ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού με τη ψυχολογία με το μέρος της έψαξε το δεύτερο τέρμα και στο 53 ο Μιλιτσεάνου υποχρέωσε τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας σε δύσκολη απόκρουση.
Δέκα λεπτά μετά (63’) ο Μιραλάς αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα και τη σκυτάλη πήρε η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία πίεσε για την ισοφάριση. Ο Κουλιμπαλί σε τρεις περιπτώσεις δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα, με τις δυο εξ αυτών να χάνονται από εξαιρετικές θέσεις.

Στο 81’ ο Μαλόνε απείλησε τον Ολιβέιρα με το κεφάλι, ενώ οι καλές ευκαιρίες της Καρμιώτισσας ολοκληρώθηκαν με το κοντινό σουτ του Ντούρις στο 87’, το οποίο πέρασε έξω.

Στο τρίτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ο Μιλιτσεάνου με σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

AEΛ: Ολιβέιρα, Ζτραβκόφσκι, Παπαφώτης Μιραλάς (64′ Σιλβέστρος), Παντελή, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου, Μπιλοβάρ, Τζάλμα, Κοντινέλα (82′ Κολιάς), Σις
Στον πάγκο: Μούριελ, Κυριάκου,  Τσέρνιχ,  Ζαχαρία, Βεσελίνοβιτς, Χριστοδούλου

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Σελούστκα, Μαλόνε, Ντούμπια (74′ Καλτσάς), Ελ Αλουχί (90+1 Αγγελή), Τζανακάκης (57′ Γκραντινάρου), Μήτσο (74′ Οικονομίδης), Ντούρις, Καστανιάγα, Λουκίλι, Νεοφύτου (57′ Κουλιμπαλί)
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λούκοφ, Ποντστάφσκι, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Αγγελή, 

ΣΚΟΡΕΡ: 47′ Μιραλάς, 90+3′ Μιλιντσεάνου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοντινέλα/ Καστανιάγα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3329

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος