26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Η ψυχολογία ανεβαίνει. Ο Μπεν είμαι σίγουρος θα βοηθήσει, επειδή θέλουμε λύσεις

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Η ψυχολογία ανεβαίνει. Ο Μπεν είμαι σίγουρος θα βοηθήσει, επειδή θέλουμε λύσεις

By on 19 Ιανουαρίου, 2023 0 1764 Views

Αυτά είπε μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τον Άρη, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, αυτό περιμέναμε και προετοιμαστήκαμε για αυτόν τον τρόπο αγώνα. Στην αρχή ήταν ζήτημα ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ, αλλά δυστυχώς σε μια αδράνεια μείναμε πίσω στο σκορ. Αν σημείωνε και δεύτερο γκολ θα ήταν πολύ δύσκολο. Μου άρεσε πολύ που δεν μας επηρέασε το σκορ, βγάλαμε το πλάνο μας και βάλαμε πολύ ωραία γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που έβαλε και δυο γκολ ο Κβιλιτάια. Πήγαμε στο 3-1. Ο Άρης με το κάθετο ποδόσφαιρο δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Είπαμε τίποτα δεν τέλειωσε. Είχε την κατοχή ο αντίπαλος, αλλά από εκεί και πέρα με μια αντεπίθεση τελειώσαμε την πρόκριση με τέταρτο γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση όλων. Ήταν ένα παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση παρά την εργάσιμη ημέρα. Τον θέλουμε και με τον Ακρίτα που θα είναι δύσκολο παιχνίδι για διάφορους λόγους”.

Τι του άρεσε σήμερα: “Δεν μπορώ να πω τώρα πάνω στην ένταση. Θα κάνουμε μια καλή ανάλυση για να μπορώ να πω. Νομίζω η αντίδραση μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν ήταν εύκολο. Το ξέραμε ότι το μονό παιχνίδι κυπέλλου ήταν σημαντικό για εμάς. Η ενέργεια και η διάθεση των παικτών είναι πάρα πολύ θετικά. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι, θέλω να δω όλο το παιχνίδι ξανά”.

Με την έλευση του Μπεν και τη ψυχολογία: “Με τα θετικά αποτελέσματα η ψυχολογία ανεβαίνει. Ο Μπεν είμαι σίγουρος θα βοηθήσει, επειδή θέλουμε λύσεις. Ευελπιστώ να έχουμε και άλλες προσθήκες στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες, αλλά έρχονται δύσκολα παιχνίδια, είναι η κούραση, οι τραυματισμοί και οι κάρτες. Θέλουμε να έχουμε παίκτες έτοιμους να αγωνιστούν. Σήμερα το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις, αλλά αυτό το έχει ο Άρης, όταν έχει χώρους πιέζει και έχει πολλά τρεξίματα. Όπως έγινε το 4-2 θα μπορούσαν να μπουν και άλλα γκολ”

Που αλλού θέλει ενίσχυση η ομάδα: “Δεν μπορώ να σας πω”.

Σχόλιο για Μπεν: “Τον αποκτήσαμε για να μας βοηθήσει. Έχει μάθει να είναι πρωταθλητής. Ο Μπεν είναι αρχηγός με την Εθνική του. Είναι επαγγελματίας και σίγουρα είναι στο χέρι του να μας βοηθήσει”