28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Σαουδάραβας έδωσε 2,6 εκατ. ευρώ για να απολαύσει διά ζώσης τη μάχη Ρονάλντο – Μέσι

Σαουδάραβας έδωσε 2,6 εκατ. ευρώ για να απολαύσει διά ζώσης τη μάχη Ρονάλντο – Μέσι

By on 18 Ιανουαρίου, 2023 0 1382 Views

Η επικείμενη κόντρα Ρονάλντο – Μέσι προκάλεσε παροξυσμό στο φίλαθλο κοινό, με 2 εκατομμύρια άτομα να ψάχνουν εισιτήριο και έναν Σαουδάραβα επιχειρηματία να πλειοδοτεί στη δημοπρασία προσφέροντας 2,6 εκατ. ευρώ για να παραστεί στο αμτς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε στην Σαουδική Αραβία, ο Λιονέλ Μέσι έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή και κάπως έτσι οι δύο θρύλοι του αθλήματος μετρούν αντίστροφα για μία άτυπη μονομαχία έστω και σε φιλικό επίπεδο, που θα είναι πιθανότατα η τελευταία στο πλαίσιο της μεγαλειώδους καριέρας τους.

Αυτή θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη (19/01) όταν μία μεικτή επιλέκτων από την Αλ Χιλάλ και την Αλ Νασρ της οποίας θα ηγηθεί ο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει στο Ριάντ την Παρί του Λιονέλ Μέσι, με σχεδόν 2 εκατομμύρια ανθρώπους να προσπαθούν να βρεθούν στο “King Fahd” αλλά μόνο ένα άτομο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Το όνομα αυτού Μουσρέφ Αλ Γκαμντί, με τον Σαουδάραβα επιχειρηματία (γενικός διευθυντής του ομίλου ακινήτων “AqarOne”) να παίρνει μέρος σε μία δημοπρασία που έγινε για την απόκτηση ενός εισιτηρίου (κράτησε σχεδόν μία εβδομάδα και ολοκληρώθηκε στις 17 Ιανουαρίου) και να πλειοδοτεί, προσφέροντας το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται πως τα χρήματα από την εν λόγω δημοπρασία θα πάνε για φιλαθρωπικούς σκοπούς, με το μεγάλο νικητή να έχει τη δυνατότητα να παραστεί στην τελετή νίκης μετά τον αγώνα και να μπει στα αποδυτήρια για να συναντήσει τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον Λιονέλ Μέσι.