28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αέρας στα ψηλά για τη Ν.Σαλαμίνα με τον Σεργίου να χαρίζει τη νίκη κόντρα στη Δόξα

Αέρας στα ψηλά για τη Ν.Σαλαμίνα με τον Σεργίου να χαρίζει τη νίκη κόντρα στη Δόξα

By on 17 Ιανουαρίου, 2023 0 4627 Views

Σπουδαίο διπλό για τη Νέα Σαλαμίνα, που χάρη σε ένα γκολ του Σεργίου, απέδρασε με το τρίποντο από την Περιστερώνα κερδίζοντας 1-0 τη Δόξα και ανέβηκε στους 28 βαθμούς βλέποντας από κοντά την πρώτη εξάδα και από ποιλύ μακριά την ζώνη κινδύνου.

Χωρίς αξιοσημείωτη τελική κύλησε το πρώτο ημίχρονο, αφού οι δύο ομάδες περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό η μια την άλλη. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. 

Με το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν, αφού στο 49ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σεργίου. 

Ο Τσίκο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή της Δόξας, ο Σισκόφσκι απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά από κοντά ο Σεργίου έδωσε προβάδισμα στη Νέα Σαλαμίνα. 

Στη συνέχεια η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ξεκάθαρες ευκαιρίες για να απειλήσει την εστία του Μελίσσα. 

Παρόλα αυτά στο 89ο λεπτό βρήκε μια σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση, το δυνατό σουτ του Τιτζιανί όμως απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μελίσσας. 

Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και η Σαλαμίνα έφυγε με το τρίποντο από την Περιστερώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Σαντίκ, Ασαμόα(73′ Βαγιέχο), Κοβάσεβιτς, Ογιάλα, Καραμανώλης, Φασουλιώτης (54′ Τιτζιανί), Τραϊτσέφσκι, Μέσκα (54′ Ασάντε).

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Κωνσταντίνου, Κέρλα, Ίλιτς, Αμπντουλαχί, Παυλίδης, Στυλιανού, Σόμπτζικ, Ναγκάρ.

Νεα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Κατσικάς, Ντάτκοβιτς, Ντιακιτέ, Οφόρι, Φράγκος (66′ Μαργκάσα), Καρλίτος, Μποτεάκ(66′ Τιάγκο), Τσίκο, Ντορεγκαράι (73′ Τολεμές)

Στον πάγκο: Κίσσας, Μιγκελίτο, Μάτζεκ, Κουμουρής, Κλίμοβιτς,  Σάλλαλιχ, Νικολάου, Βίκτωρος, Φελίπε.

Κίτρινες: Μέσκα, Τραϊτσέφσκι, Σαντίκ, Αντενόν/ Μποτεάκ