28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Όταν το ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση, τότε για κάποιους κάτι δεν πάει καλά…

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Όταν το ΑΠΟΕΛ είναι στην πρώτη θέση, τότε για κάποιους κάτι δεν πάει καλά…

By on 14 Ιανουαρίου, 2023 0 2823 Views

Άφησε αιχμές στις δηλώσεις του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς χωρίς να κατονομάσει, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξή του.
«Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα εκτός εαυτού. Δίκαια νικήσαμε, ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά απ’ εκεί και πέρα είχαμε στο τέλος πολύ μπέρδεμα. Έχω αλλάξει πολλά πρωταθλήματα, αλλά νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά. Πείραξε τα παιδιά το αποτέλεσμα την προηγούμενη βδομάδα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η συμπεριφορά προς το ΑΠΟΕΛ. Είπα στους παίκτες ότι αν πρέπει να απολογηθούμε, θα πρέπει να το κάνουμε μόνο στους οπαδούς μας. Λέγονται διάφορα για την ομάδα, οι βολές είναι από κάπου αλλού. Όταν το ΑΠΟΕΛ  ήταν έβδομο ή έκτο, τότε ήταν μια χαρά. Όταν είναι στην πρώτη θέση, τότε κάτι δεν πάει καλά. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια με τον κόσμο μας, τον οποίο ευχαριστώ για τη στήριξή του. Θέλω να κάνω μια έκκληση, να έρθουν στο γήπεδο την Τετάρτη. Είναι από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Σίγουρα είναι ένα πρωτάθλημα που παίζει ρόλο το οικονομικό, βλέπεις μεγάλες ομάδες να κινδυνεύουν να μην μπουν στην εξάδα. Δεν έχω πει ποτέ για κάποια άλλα πράγματα, όμως είμαι ενημερωμένος για όλα. Πάω στο σούπερ μάρκετ 15 λεπτά και ακούω διάφορα. Θα πω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μην ανησυχεί. Βγαίνουνε κάποια πράγματα που…τι να πω. Θα πρέπει να διαψεύσεις. Για άλλες ομάδες δεν βγαίνει τίποτα. Το ΑΠΟΕΛ  έχει δοξάσει αυτή τη χώρα. Καμία άλλη ομάδα στην Κύπρο δεν την δόξασε τόσο πολύ. Ο κόσμος ξεχνάει πολύ εύκολα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ότι και να συμβεί, πάντα φταίει ο προπονητής. Θέλω να παίρνω την ευθύνη. Σε άλλες ομάδες δεν βγαίνουν τίποτα έξω, σε εμάς γράφονται διάφορα».
Για το τι είπε στον Μάριο Ηλία μετά το γκολ: «Τον αγκάλιασα γιατί τους αγαπάω πολύ, είναι σαν παιδιά μου σαν οικογένεια μου. Η οικογένειά μου είναι στο Βελιγράδι. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα τότε ούτε εγώ είμαι καλά. Χαίρομαι πολύ που σκόραρε, τον αγαπάω πάρα πολύ».
Για τα μεταγραφικά: «Αυτά είναι για την ομάδα επισήμως».
Για Βιγιαφάνες και Κοσταντίνοφ: «Ο Βιγιαφάνες έκανε εγχείρηση, θα αρχίσει σιγά σιγά. Έχει κι ο Κοσταντίνοφ έναν τραυματισμό που θέλει μεγάλη προσοχή. Δεν ξέρω πότε θα τους έχουμε στη διάθεσή μας».