20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην τελική ευθεία για μεταγραφές το ΑΠΟΕΛ.Ζήτησε τρεις ο Μιλόγεβιτς

Στην τελική ευθεία για μεταγραφές το ΑΠΟΕΛ.Ζήτησε τρεις ο Μιλόγεβιτς

By on 9 Ιανουαρίου, 2023 0 6025 Views

Η επόμενη μέρα της ήττας από την AEΛ καταγράφει τα εξής ενδιαφέροντα δεδομένα στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
1. Στον Αρχάγγελο, γίνεται αξιολόγηση της εμφάνισης με τα πολλά αρνητικά σημάδια που έφερε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Είναι δουλειά και ευθύνη του Μιλόγεβιτς να βρει το λάθος και να το διορθώσει εν όψει της συνέχειας που υποχρεώνει την ομάδα του να πάει ξανά στη Λεμεσό, στο Τσίρειο αυτή τη φορά για το ματς με την Καρμιώτισσα το ερχόμενο Σάββατο.
2. Ο Σέρβος προπονητής, συζητά πιο επιτακτικά το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης με τη διοίκηση. Οι πληροφορίες θέλουν το Μιλόγεβιτς να έχει ζητήσει τρεις μεταγραφές και συγκεκριμένα ένα σέντερ φορ που θα είναι ο Τομανέ, ένα ακραίο επιθετικό και ένα χαφ.
Το έχει κάνει ξεκάθαρο. Για να συνεχίσει η ομάδα του να διεκδικεί το πρωτάθλημα, πρέπει να βάλει στο ρόστερ τρεις νέους παίκτες.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι για να γίνουν τρεις μεταγραφές, θα χρειαστεί να αποχωρήσει ακόμα ένας μετά του Μάγκλιτσα και Μπλουμ κάτι που επιβάλλει τη λύση ενός ακόμα συμβολαίου.
3. Η διοίκηση καταβάλλει προσπάθεια για να ικανοποιήσει τα θέλω του προπονητή και εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει, παρά τα πολλά εμπόδια που αφορούν το οικονομικό.
Δεν τίθεται θέμα ( μας είπε διοικητικό στέλεχος) να αφεθεί η ομάδα χωρίς μεταγραφές και προς αυτή την κατεύθυνση οδηγεί τα πράγματα.
Αναφορικά με το πότε αναμένεται η πρώτη μεταγραφή, αυτό αναμένεται στο επόμενο 48ωρο και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της βδομάδας, να ανακοινωθούν ακόμα και δύο ποδοσφαιριστές.