26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Ζουνίνιο ξέσπασε κατά του νέου προπονητή του Πορτογάλου σταρ,θα του σερβίρει ακόμα και πρωινό αν χρειαστεί

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Ζουνίνιο ξέσπασε κατά του νέου προπονητή του Πορτογάλου σταρ,θα του σερβίρει ακόμα και πρωινό αν χρειαστεί

By on 5 Ιανουαρίου, 2023 0 2583 Views

Ο αθλητικός διευθυντής της Λυών, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, μίλησε ξανά για την κακή σχέση του με τον προπονητή της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται να εμποδίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο οτιδήποτε.

Ο Ζουνίνιο προειδοποίησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον νέο του προπονητή στην Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, αναφέροντας πως είναι «ο χειρότερος χαρακτήρας που έχω γνωρίσει». Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος υποστήριξε πως η συνεργασία του με τον Κορσικανό προπονητή είναι η χειρότερη στην καριέρα του. Ο «CR7» είναι επίσημα παίκτης της Αλ Νασρ και όλοι πλέον μετρούν αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο βέβαια θα καθυστερήσει λόγω της τιμωρίας που κουβαλάει από την Αγγλία.

Την ίδια ώρα, ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, θέλησε να ενημερώσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για τον χαρακτήρα του νέου του προπονητή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για λίγους μήνες στη Λυών όταν ήταν αθλητικός διευθυντής. Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε ότι ο 58χρονος Γάλλος είναι ο χειρότερος χαρακτήρας που έχει γνωρίσει. στην καριέρα του στα γήπεδα. «Η εμπειρία μου με τον Ρούντι Γκαρσία, τον νέο προπονητή του Κριστιάνο, ήταν τρομερή. Είναι ο χειρότερος χαρακτήρας που έχω γνωρίσει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει να κάνει τίποτα. Οδηγείται από τον φόβο που επιβάλλει στους άλλους. Σέβεται μόνο τους ανθρώπους που έχουν εξουσία. Το χρειάζεται αυτό, για να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Δεν έχει εξελιχθεί ως άνθρωπος, αλλά ξέρει ότι πρέπει να δείξει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους. Δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα που να εμποδίζει τον Ρονάλντο. Αντίθετα, θα του σερβίρει ακόμα και πρωινό αν χρειαστεί. Θα προσπαθήσει να γίνει φίλος του, θα είναι όνειρο για εκείνον. Δεν ξέρει να ηγείται και να καθοδηγεί. Είναι κάποιος ψυχρός, υπολογιστικός και ανασφαλής. Γι’ αυτό και επιβάλλεται μέσω του φόβου στους παίκτες και γενικότερα στο τεχνικό τιμ, γιατί δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του»