Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΟΛΤΡΑ:Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε χαθεί αλλά ευτυχώς γι’ αυτό υπάρχει το VAR

4 Ιανουαρίου, 2023
3606 Views
0 Comments
ΟΛΤΡΑ:Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε χαθεί αλλά ευτυχώς γι’ αυτό υπάρχει το VAR

Διαβάστε όλα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά τον αγώνα απέναντι στην Πάφο.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν εξαιρετικά σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το 2023, τώρα έχουμε εννέα στη σειρά, ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα.

Είχαμε απέναντι έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, στο πρώτο μέρος η ομάδα του είχε καλή συμπεριφορά, σοβαρή, πέτυχε γκολ από στημένη μπάλα.

Μετά την ανάπαυλα η Πάφος πίεσε πολύ και είχαμε πρόβλημα, διότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να την κυκλοφορήσουμε και να απειλήσουμε.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε χαθεί στο γκολ της Πάφου, αλλά ευτυχώς γι’ αυτό υπάρχει το VAR.

Απόψε νικήσαμε, διότι μας βοήθησε ο κόσμος, όταν υποφέραμε και μόνο αμυνόμασταν. Ο κόσμος έβαλε πίεση στον αντίπαλο και ήταν πολύ σημαντική η συνδρομή του.

Είμαι χαρούμενος που έχουμε πετύχει εννέα συναπτές νίκες, αλλά πιο σημαντικοί είναι οι παίκτες, ο τεχνικός διευθυντής, ο πρόεδρος.

Δεν έχω να πω κάτι για την άποψη του συναδέλφου πως δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, σέβομαι τον Χένινγκ Μπεργκ, που είναι ένας πολύ καλός προπονητής.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση του Βίκτορ, έχει το σεβασμό μου, αγωνίστηκε διότι ο Ιβάν ένιωθε πόνο στην πλάτη, δεν μπορούσε να κινηθεί, μου είπε ότι ένιωθε όπως ένας… παππούς που δεν μπορούσε να κινηθεί. Ο Ρόμο είχε ενοχλήσεις τις περασμένες μέρες και άντεξε μόνο για 10 λεπτά, ο Ράφα δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, αλλά ο Βίκτορ μπήκε και για μένα έπαιξε καταπληκτικά. Πίεσε, κράτησε μπάλα, είχε 2-3 πολύ καλά τελειώματα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης και άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο, διότι δεν είχε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία λεπτά».

Comments are closed.