28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο όρος επιστροφής του στο Champions League με τη Νιουκάστλ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο όρος επιστροφής του στο Champions League με τη Νιουκάστλ

By on 3 Ιανουαρίου, 2023 0 2459 Views

Σύμφωνα με την Marca στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχει όρος επιστροφής του στην Premier League και το Champions League σε περίπτωση που η Νιουκάστλ παίξει σε αυτό τη σεζόν 2023-24.

Έναν όρο που αλλάζει τα δεδομένα στη συμφωνία της Αλ Νασρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε στο φως της δημοσιότητας η “Marca” την ώρα που που ο Πορτογάλος σταρ αναμένεται να παρουσιαστεί από το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας την Τρίτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ρονάλντο υπάρχει μια ειδική ρήτρα που του επιτρέπει τη σεζόν 2023-24 να αγωνιστεί ως δανεικός στη Νιουκάστλ αν οι “καρακάξες” μπορέσουν και αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Champions League.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως και η Νιουκάστλ είναι μια ομάδα σαουδαραβικής ιδιοκτησίας όπως φυσικά και η Αλ Νασρ και για αυτό θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτός ο όρος που έχει μπει στο συμβόλαιο του Ρονάλντο.

Και θα πρέπει επίσης να τονίσουμε πως αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει από τη στιγμή που η ομάδα του Χάου βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League.