ΔΙΕΘΝΗ
Like

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο όρος επιστροφής του στο Champions League με τη Νιουκάστλ

3 Ιανουαρίου, 2023
2423 Views
0 Comments
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο όρος επιστροφής του στο Champions League με τη Νιουκάστλ

Σύμφωνα με την Marca στο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο υπάρχει όρος επιστροφής του στην Premier League και το Champions League σε περίπτωση που η Νιουκάστλ παίξει σε αυτό τη σεζόν 2023-24.

Έναν όρο που αλλάζει τα δεδομένα στη συμφωνία της Αλ Νασρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε στο φως της δημοσιότητας η “Marca” την ώρα που που ο Πορτογάλος σταρ αναμένεται να παρουσιαστεί από το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας την Τρίτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ρονάλντο υπάρχει μια ειδική ρήτρα που του επιτρέπει τη σεζόν 2023-24 να αγωνιστεί ως δανεικός στη Νιουκάστλ αν οι “καρακάξες” μπορέσουν και αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Champions League.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως και η Νιουκάστλ είναι μια ομάδα σαουδαραβικής ιδιοκτησίας όπως φυσικά και η Αλ Νασρ και για αυτό θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτός ο όρος που έχει μπει στο συμβόλαιο του Ρονάλντο.

Και θα πρέπει επίσης να τονίσουμε πως αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει από τη στιγμή που η ομάδα του Χάου βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League.

Comments are closed.