ΔΙΕΘΝΗ
Like

Κλοπ: “Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να παίξει Monopoly και να σκορπάει χρήματα”

2 Ιανουαρίου, 2023
455 Views
0 Comments
Κλοπ: “Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να παίξει Monopoly και να σκορπάει χρήματα”

Ο Γιούργκεν Κλοπ γι’ ακόμη μία φορά υπεραμύνθηκε της μεταγραφικής πολιτικής της Λίβερπουλ και τόνισε πως παρά τη μεταγραφή το Χάκπο, οι Reds δεν μπορούν να σκορπούν χρήματα.

Η Λίβερπουλ  ολοκλήρωσε μία πραγματικά σημαντική μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Κόντι Χάκπο από την Αϊντχόφεν. Οι Reds ήρθαν σε συμφωνία με την PSV για ένα ποσό που φτάνει στα 43.000.000 ευρώ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ πάντως σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε γι’ ακόμη μία φορά τη μεταγραφική πολιτικής της Λίβερπουλ. Υπογράμμισε πως οι Reds δεν μπορούν να συμπεριφέρονται σαν να παίζουν Monopoly και να σκορπούν χρήματα.

Εξήγησε τη μεταγραφή του Χάκπο και επανέλαβε την εμπιστοσύνη που δείχνει στο υπάρχον ρόστερ: “Είμαι εδώ επτά χρόνια και κάτι μήνες και κάθε μεταγραφική περίοδος είναι η ίδια. Μιλάμε για αυτά τα ζητήματα σαν να μην παίζουν ρόλο τα χρήματα. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά πήραμε έναν εξαιρετικό παίκτη, όπως ο Κόντι Χάκπο και το επόμενο πράγμα που διαβάζω είναι ‘Ποιος ο επόμενος’.

Σαν μην έχουμε ομάδα, ειλικρινά. Δεν μπορούμε να παίξουμε σαν τη Monopoly. Ποτέ δεν το κάναμε και δεν το καταλαβαίνω. Μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας μου είναι να έχω πίστη στους παίκτες που διαθέτουμε. Και όχι να τους βάζω σε αμφιβολία λέγοντας πως χρειαζόμαστε άλλους ποδοσφαιριστές σε αυτή τη θέση.

Με τον Κόντι είναι φανερό. Όχι μόνο επειδή είχαμε κενό στα αριστερά, αλλά είναι ένας παίκτης με ποιότητα και το timing ήταν εξαιρετικό. Εάν περιμέναμε έως το καλοκαίρι θα ήταν πιο ακριβός ή θα τον έπαιρνε άλλος. Πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους που εκπλήσσονται όταν λέω ότι δεν μπορούμε τώρα να σκορπάμε χρήματα” δήλωσε συγκεκριμένα ο Γερμανός προπονητής.

Comments are closed.