29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σε περιπέτειες η Ανόρθωση…Η Καρμιώτισσα με δυο τελικές κέρδιζε 2-0 στο 73΄και οπαδοί της διέκοψαν τον αγώνα

Σε περιπέτειες η Ανόρθωση…Η Καρμιώτισσα με δυο τελικές κέρδιζε 2-0 στο 73΄και οπαδοί της διέκοψαν τον αγώνα

By on 23 Δεκεμβρίου, 2022 0 20266 Views

Άδοξο τέλος στον αγώνα του Αντώνης Παπαδόπουλος, με το παιχνίδι να μην ολοκληρώνεται, καθώς ο διαιτητής, Κωνσταντίνος Φελλάς πήρε την απόφαση να το διακόψει οριστικά, μετά τις κροτίδες και τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα ξεκίνησαν στο 71’ όταν ο Κουλιμπαλί πέτυχε το 2-0 για τους φιλοξενουμένους, και από το σημείο εκείνο και μετά υπήρξε ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων στο γήπεδο από του φίλους της Ανόρθωσης στο πέταλο εκδηλώνοντας την αντίδραση τους για την εικόνα της ομάδας τους και σίγουρα αυτή η αντίδραση όχι μόνο δεν βοηθά αλλά προκαλέι περισσότερα προβλήματα.

Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε ο Κωνσταντίνος Φελλάς έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και μετά από τις συσκέψεις που ακολούθησαν, αποφασίστηκε η επανέναρξη του αγώνα και οριστική διακοπή σε περίπτωση που υπήρξαν νέα επεισόδια.

Πριν καν προλάβει να ξεκινήσει το παιγνίδι, είχαμε νέα ρίψη αντικειμένων και το παιγνίδι διακόπηκε οριστικά.

Πρώτο ημίχρονο

Η Ανόρθωση μπήκε στον αγώνα με διάθεση να πιέσει από πολύ ψηλά και μόλις στο 2’ του αγώνα είχε την πρώτη της τελική, με τον Νινγκά να κλέβει μπάλα, να κάνει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και τον Κνόμπλοχ να διώχνει σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα μία κεφαλιά του Ουάρντα από σέντρα του Αμπαρτζουμιάν πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 5’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής δοκίμασε ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ αλλά η μπάλα δεν είχε όση δύναμη θα ήθελε με τον Κνόμπλοχ να μην ανησυχεί και να μπλοκάρει εύκολα.

Οι γηπεδούχοι είχαν συνέχεια την μπάλα στα πόδια τους και στο 18’ ο Ουάρντα μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας της Καρμιώτισσας, έκανε τη ντρίμπλα και αμέσως το σουτ άλλα ο Κνόμπλοχ έβγαλε εξαιρετικά σε κόρνερ.

Η Ανόρθωση είχε τις φάσεις αλλά δεν είχε την ουσία και στο 28’ η Καρμιώτισσα την τιμώρησε. Ο Αμπαρτζουμιάν έκανε το λάθος από τα δεξιά στην άμυνα της ομάδας του, ο Σέλουσκα έκλεψε μπάλα και έβγαλε αμέσως τη σέντρα με τον Κουλιμπαλί σχεδόν… αμαρκάριστος με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Ψυχρολουσία για την Ανόρθωση στην πρώτη φάση των φιλοξενουμένων, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας της Αμμοχώστου παρά το γεγονός ότι είχαν τη μπάλα στα πόδια τους δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Η επόμενη σπουδαία φάση για την Ανόρθωση ήρθε στο 42’ με τον Νινγκά ο οποίος έξω από την περιοχή έκανε ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, με την Ανόρθωση να έχει την υπεροχή και τις περισσότερες φάσεις αλλά την ουσία να την έχει η Καρμιώτισσα.

Δεύτερο ημίχρονο.

Η Ανόρθωση μπήκε με επιθετική διάθεση στην επανάληψη αλλά την ίδια ώρα ήταν φανερά κάποια κενά που έμεναν πίσω. Πάντως οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη φάση τους στο 52’ με τον Φερέιρα μέσα από την περιοχή να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 64’ μετά από φάση διαρκείας, ο Ουάρντα μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κνόμπλοχ.

Και εκεί που η Ανόρθωση δεν μπορούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ήρθε ξανά ο Κουλιμπαλί στο 71’ στη δεύτερη τελική της ομάδας του να σημειώσει το 0-2! Ο Λόρια έκανε το λάθος διώξιμο βρίσκοντας παίκτη της Καρμιώτισσας, η μπάλα πήγε στον Κουλιμπαλί ο οποίος με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 για τους φιλοξενουμένους.

Μετά το δεύτερο τέρμα της Καρμιώτισσας είχαμε ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων από τους φίλους της Ανόρθωσης στο πέταλο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Μετά από τις συσκέψεις που ακολούθησαν, αποφασίστηκε η επανέναρξη του αγώνα και οριστική διακοπή σε περίπτωση που υπήρξαν νέα επεισόδια.

Πριν καν προλάβει να ξεκινήσει το παιγνίδι, είχαμε νέα ρίψη αντικειμένων και το παιγνίδι διακόπηκε οριστικά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Παρούτης, Αμπαρτζουμιάν, Γουαρίς (46’ Φερέιρα), Κίκο (34’ Χρυσοστόμου / 56’ Εμπραλίτζε)), Νινγκά (46’ Ράντονιτς), Χαρογιάν, Πάντσεον, Ιωάννου, Ουάρντα.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ράντονιτς, Εμπραλίτζε, Φερέιρα, Αντωνίου, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τάντι, Τσελούστκα, Μαλόνε, Ντούμπια (60’ Καλτσάς), Κουλιμπαλί, Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ, Ζελάγια (60’ Ντούρις).

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ποντστάφσκι, Μεντίμορετς, Καλτσάς, Γκραντινάρου, Χατζηβασίλη, Τζανακάκης, Μήτσο, Χρίστου, Ντούρις, Νεοφύτου.

Κίτρινες: Φερέιρα, Ιωάννου / Ζελάγια

Κόκκινες: /

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας