Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Είχαμε ένα πλάνο αλλά πολύ σύντομα το πλάνο άλλαξε.Πήραμε ένα βαθμό,πάμε παρακάτω

22 Δεκεμβρίου, 2022
1496 Views
0 Comments
ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Είχαμε ένα πλάνο αλλά πολύ σύντομα το πλάνο άλλαξε.Πήραμε ένα βαθμό,πάμε παρακάτω

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην κάμερα της Cytavision μετά την ισοπαλία απέναντι στον Άρη…

“Πήραμε ένα βαθμό, θέλουμε να ξεκουραστούμε και θα κοιτάξουμε το μέλλον. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές, ο Άρης είναι καλή ομάδα. Πάμε παρακάτω”.

Οι δηλώσεις στη διάσκεψη τύπου:

“Συγχαρητήρια για αυτό το καταπληκτικό γήπεδο. Το χρειαζόταν η Κύπρος. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα γήπεδα”.

“Λίγο πολύ περιμέναμε έτσι την ομάδα του Άρη και ήταν και λίγο ενθουσιασμένοι που έπαιζαν στο νέο τους γήπεδο. Είχαμε ένα πλάνο αλλά πολύ σύντομα το πλάνο άλλαξε. Είχαμε άλλα σχέδια, αλλά είχαμε την αναγκαστική του Κονσταντίνοφ που είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Περιμέναμε κάποιους παίκτες. Είχαμε κάποιους παίκτες που ήταν μεγάλο ρίσκο να παίξουν σήμερα ένα μικρό διάστημα. Εγώ αποφάσισα να μην τους χάσω γιατί πλέον δεν μπορώ να το εξηγήσω στον εαυτό μου…Και οι δύο ομάδες θέλανε το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα”.

Για τα μεταγραφικά..

“Θα δούμε στο μέλλον τι θα κάνουμε. Δεν έχουμε πει κάτι συγκεκριμένα. Θα δούμε εκεί που θέλουμε ενίσχυση”.

“Είναι πολύ εύκολο όταν βλέπετε κάτι εσείς. Το ξέρετε ότι έχουμε προβλήματα. Ποτέ δεν τα έχω κρύψει. Αν ήσασταν στη θέση τη δική μου ποιο επιθετικό θα βάζατε εσείς αν δεν είναι ο Κβιλιτάια. Εδώ σήμερα ο Άρης είχε Κακόριν στράικερ, αλλαγή Γκομίς, αλλαγή Στεπίνσκι. Εμείς Κβιλιτάια κουρασμένος, βγαίνει, επόμενος δεν υπάρχει. Θα μπορούσα να βάλω Μπλουμ και Ηλία. Δηλαδή δεν είναι τόσο εύκολο. Ξέρουμε όλοι ότι έπρεπε να βάλουμε επιθετικό αλλά ποιον να βάλουμε. Ο Κβίλι είναι δεύτερο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό. Τραβάει μεγάλο κουπί. Κάποια παιδιά παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια, κάποια παιδιά έρχονται και γίνονται καλύτερα. Σήμερα δεν είχαμε κάτι να το αλλάξουμε. Ένα παιχνίδι είναι. Πάμε παρακάτω. Τώρα είναι η ώρα της ξεκούρασης”.

Comments are closed.