19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουντιάλ 2022,Μαρτίνες:Το έκανα επειδή οι Γάλλοι με αποδοκίμαζαν…

Μουντιάλ 2022,Μαρτίνες:Το έκανα επειδή οι Γάλλοι με αποδοκίμαζαν…

By on 19 Δεκεμβρίου, 2022 0 1812 Views

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ήταν καθοριστικό για ακόμα ένα παιχνίδι της Αργεντινής, πήρε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα και το πανηγύρισε με προκλητικό τρόπο, λόγω… των Γάλλων, όπως εξήγησε μετέπειτα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ μας άφησε μερικές φωτογραφίες που θα μνημονεύονται για καιρό. Μία από αυτές είναι αυτή του Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά την παραλαβή του χρυσού γαντιού, του βραβείου για τον καλύτερο τερματοφύλακα του τουρνουά. Ο Αργεντινός πορτιέρε πήρε το βραβείο, το τοποθέτησε στη βουβωνική του χώρα, αφήνοντας μια αμφιλεγόμενη εικόνα που σήκωσε συζήτηση.

Μιλώντας για τα πέναλτι, τη διαδικασία που έκρινε τον τελικό με τη Γαλλία, τόνισε: «Έζησα τα πέναλτι ήρεμα. Άλλη μια φορά που σουτάρουν τρεις φορές εναντίον μου και πετυχαίνουν τρία γκολ. Αλλά νομίζω ότι μετά τα έκανα όλα σωστά».

Ενώ σχετικά με τη χειρονομία του όταν παρέλαβε το χρυσό γάντι του Παγκοσμίου Κυπέλλου τόνισε: «Το έκανα επειδή οι Γάλλοι με αποδοκίμαζαν. Η αλαζονεία δεν μου ταιριάζει» διευκρίνισε στον αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό «La Red».