25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουντιάλ 2022, Μαρτίνες για Μέσι: “Ο κόσμος τον σέβεται περισσότερο και από τον Πρόεδρο”

Μουντιάλ 2022, Μαρτίνες για Μέσι: “Ο κόσμος τον σέβεται περισσότερο και από τον Πρόεδρο”

By on 16 Δεκεμβρίου, 2022 0 1225 Views

Παρότι ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε πως ο τελικός απέναντι στη Γαλλία θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή σε Μουντιάλ, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες τόνισε πως ο σταρ της Παρί μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 50 του, ενώ ανέφερε ότι απολαμβάνει τον πλήρη σεβασμό όλων.

Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι ο τελικός του Μουντιάλ 2022, όπου Γαλλία και Αργεντινή θα μονομαχήσουν, θα είναι και το τελευταίο του παιχνίδι με την “αλμπισελέστε” σε Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θα είναι αισίως 39 το 2026, όταν θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.

Ο συμπαίκτης του και τερματοφύλακας της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες, όμως, δεν έχει την ίδια άποψη. Μιλώντας στο Footballers Lives τόνισε πως ο σταρ της Παρί μπορεί να παίζει μέχρι και τα 50 του χρόνια.

Παράλληλα ανέφερε πως ο Pulga απολαμβάνει των σεβασμό όλων, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι συμπατριώτες του τρέφουν μεγαλύτερη εκτίμηση προς το πρόσωπό του από τον Πρόεδρο της χώρας.

“Για μένα, μπορεί να παίξει μέχρι τα 50. Φαίνεται πολύ καλά. Κάνει τα πράγματα να φαίνονται εύκολα – είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Το να παίζω δίπλα του με έχει κάνει σίγουρα καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Ήταν σωστό για τον Μέσι να κερδίσει το Copa America. Για τη χώρα είναι ήρωας. Ο κόσμος σέβεται τον Μέσι περισσότερο από τον Πρόεδρο. Ο κόσμος θα έμενε σπίτι 24 ώρες αν τους το ζητούσε ο Μέσι. Είναι Νο1, εργατικός και πηγή έμπνευσης για όλους”.