20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  •  Ο Μπενζεμά δεν θα πάει τελικά στο Κατάρ για τον τελικό

 Ο Μπενζεμά δεν θα πάει τελικά στο Κατάρ για τον τελικό

By on 15 Δεκεμβρίου, 2022 0 1168 Views

Σύμφωνα με την ισπανική Relevo, φαίνεται πως ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε δεύτερες σκέψεις και δεν πρόκειται να μεταβεί στο Κατάρ για να παρευρεθεί δίπλα στη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ με αντίπαλο την Αργεντινή, παρόλο που η Ρεάλ τού έδωσε το δικαίωμα και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι θα κάνει το ταξίδι.

Σύμφωνα με φρέσκιες πληροφορίες της ισπανικής Relevo , ο αρχισκόρερ των “μερένγκες”, που έμεινε εκτός από το Μουντιάλ εξαιτίας τραυματισμού αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην επίσημη λίστα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, αναθεώρησε και δεν σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ντόχα.

Ο Μπενζεμά έχει ήδη αναρρώσει από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε κι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά -και όπως διαρρέει το περιβάλλον του- ο 34χρονος είναι δυσαρεστημένος με τη Γαλλική Ομοσπονδία, καθώς θεωρεί ότι μετά τον τραυματισμό του δεν ασχολήθηκε όπως έπρεπε μαζί του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνον, δεδομένου ότι προετοιμαζόταν πολύ καιρό για το Μουντιάλ, και ως εκ τούτου περίμενε να δείξουν έμπρακτα ενδιαφέρον οι επιτελείς της Ομοσπονδίας. Κάτι που δεν συνέβη. Αντίθετα ο Μπενζεμά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του, παρότι πήρε την απόφαση να μην μεταβεί στο Κατάρ.

Από την άλλη, αναφέρει πως ο έμπειρος επιθετικός δεν έκανε ποτέ κάποια σχετική κουβέντα με τον Κάρλο Αντσελότι, ούτε ζήτησε από τη διοίκηση της Ρεάλ να του δοθεί ειδική άδεια για να μεταβεί στη χώρα του Κόλπου.