25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: Έστειλε μήνυμα στο Instagram για τον τρόπο απόδρασής του από τον πόνο

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: Έστειλε μήνυμα στο Instagram για τον τρόπο απόδρασής του από τον πόνο

By on 13 Δεκεμβρίου, 2022 0 407 Views

Ο αποκλεισμός της Πορτογαλίας από το Μαρόκο ήταν γροθιά στο στομάχι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι όμως αρκετά δυνατή για να τον τσακίσει. Έστειλε μάλιστα μήνυμα για την “επόμενη ημέρα” παρουσιάζοντας τις τρεις όψεις της… πραγματικότητας.

Πήγε στο πέμπτο Μουντιάλ της καριέρας του με ένα τεράστιο κίνητρο, να οδηγήσει την Πορτογαλία στην κορυφή του κόσμου μετά από εκείνη της Ευρώπης στην οποία ανέβηκε το 2016, όμως δεν ήταν το ποδοσφαιρικό πεπρωμένο του Κριστιάνο Ρονάλντο να ζήσει τέτοιες στιγμές δόξας στα γήπεδα του Κατάρ.

Τουναντίον, βίωσε στιγμές αμηχανίας και αμφισβήτησης μετά από τη φάση των ομίλων, με τον CR7 να μπαίνει ως αλλαγή τόσο απέναντι στην Ελβετία στη φάση των 16 όσο και κόντρα στο Μαρόκο στα προημιτελικά, για να τον βρει το φινάλε του αγώνα με τους Μαροκινούς να αποχαιρετάει τη διοργάνωση και μαζί το όνειρο της κορυφής.

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: Έστειλε μήνυμα στο Instagram για τον τρόπο απόδρασής του από τον πόνο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ωστόσο, παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες, είναι δεδομένο πως θα ανακάμψει και θα κάνει σύντομα restart, με τον 37χρονο σούπερ σταρ να το προαναγγέλει μάλιστα μέσω ενός Instastory που έκανε το βράδυ της Δευτέρας (12/12).

“Οι τρεις όψεις της πραγματικότητας: πόνος, αβεβαιότητα και συνεχής δουλειά”, ανέφερε χαρακτηριστικά και το σίγουρο είναι πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα βρει τις δυνάμεις να “σβήσει” τον πόνο και την αβεβαιότητα και να επιστρέψει δριμύτερος στη δράση. Μένει να δούμε με ποιας ομάδας τη φανέλα θα γίνει αυτό…