29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Απείλησε τον Σάντος ότι θα φύγει από το Κατάρ, σύμφωνα με τη «Record»

Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Απείλησε τον Σάντος ότι θα φύγει από το Κατάρ, σύμφωνα με τη «Record»

By on 8 Δεκεμβρίου, 2022 0 813 Views

Το σίριαλ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας δεν έχει τελειωμό, καθώς σύμφωνα με τη «Record», ο CR7 απείλησε τον Φερνάντο Σάντος ότι θα εγκαταλείψει την αποστολή, μετά την απουσία του από την αρχική ενδεκάδα απέναντι στην Ελβετία.

Καζάνι που «βράζει» θυμίζει η κατάσταση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας, κόντρα στο κλίμα ευφορίας που κυριαρχεί μετά την εμφατική εξάρα επί της Ελβετίας και την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Μετά το δημοσίευμα της «Marca» που ανέφερε ότι ο 37χρονος σούπερ σταρ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς και ακολούθησε το πρόγραμμα των βασικών στο γυμναστήριο, η πορτογαλική εφημερίδα «Record» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο-«βόμβα», κάνοντας λόγο για απειλή του CR7 περί αποχώρησης από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κριστιάνο είχε έντονη λογομαχία με τον Φερνάντο Σάντος στον απόηχο της απόφασής του να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απείλησε ότι θα εγκαταλείψει την αποστολή.

Το σκηνικό φέρεται να προηγήθηκε της ανυπακοής του να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς και πλέον, μένει να αποδειχθεί ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ, αρχής γενομένης από τα σχέδια του Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι με αντίπαλο το Μαρόκο (10/12, 17:00).