20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ: Τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν πριν τις γιορτές θα κρίνουν πολλά

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν πριν τις γιορτές θα κρίνουν πολλά

By on 6 Δεκεμβρίου, 2022 0 4886 Views

Η Ομόνοια έκανε αυτό που έπρεπε με τον καλύτερο τρόπο, παίρνοντας μια νίκη άνετη ,με μεγάλο σκορ και μπορεί να  είναι αλήθεια ότι δεν θα ακούσει πολλά μπράβο για την εμφάνιση , όμως αυτό δεν μειώνει τη σημασία της νίκης. Ήταν μια νίκη…εντός προγράμματος, αλλά μετά τη βαριά ήττα από το ΑΠΟΕΛ και τη ζόρικη επικράτησή της επί της Καρμιώτισσας στο κύπελλο, χρειαζόταν μια τέτοια νίκη με ευρύ σκορ και μία καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους.

Το θετικό είναι πως συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ένα καλό πρόσωπο μετά από καιρό, όπως  ο Λέζιακς, όμως αυτό που χρειάζεται η ομάδα της Λευκωσίας είναι σταθερότητα σε ένα ψηλό επίπεδο απόδοσης σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Στα «συν», επίσης, το γεγονός ότι αυτή τη φορά η αντίπαλός της δεν της έφτιαξε ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα η Καρμιώτισσα δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια. Τα πιο δύσκολα βέβαια, έπονται για τους πράσινους Ο Γιανίκ Φερέρα απέφυγε να μιλήσει για το πρόγραμμα και τα προσεχή παιχνίδια, ξέρει όμως ότι αποτελούν κριτήριο για (πάρα) πολλά. Με τον Ακρίτα το ματς είναι επίσης «must win» κι απ’ εκεί και πέρα, τα δύο διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ στην «Αρένα» και Απόλλωνα στο ΓΣΠ, τα τελευταία του 2022, δεν θα κρίνουν απλά αν η Ομόνοια θα κάνει καλές γιορτές, αλλά την περαιτέρω πορεία της