20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΜΟΥΖΟΥΡΙΔΗΣ:Εμείς ότι στοιχεία είχαμε τα δώσαμε στην ΕΔ (για τα στημένα στο μπάσκετ)

ΜΟΥΖΟΥΡΙΔΗΣ:Εμείς ότι στοιχεία είχαμε τα δώσαμε στην ΕΔ (για τα στημένα στο μπάσκετ)

By on 6 Δεκεμβρίου, 2022 0 2610 Views

Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Αντρέας Μουζουρίδης για τις υποθέσεις με τα ύποπτα παιχνιδια καλαθόσφαιρας Α’ Κατηγορίας, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ- ΕΝΑΔ της σεζόν 2021-22 και το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας που αριθμεί πέραν των 500 σελίδων και συνοδεύεται από ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό.

«Οι συγκεκριμένες υποθέσεις είναι από την περσινή σεζόν και έχουν προκύψει από την ενημέρωση της Ομοσπονδίας και των δικών μας μηχανισμών και σε συνεργασία με την Επιτροπή Δεοντολογίας. Τους είχαμε υποβάλει την πληροφόρηση που είχαμε λάβει με την εν λόγω εταιρεία που έχουμε σύμβαση. Θα ζητήσουμε το πόρισμα που χωρίζεται σε δύο μέρη. Με την ποινική διαδικασία που δεν έχουμε ρόλο και το άλλο με το αθλητικό κομμάτι που αφορά την Ομοσπονδία. Ευγενικά θα το ζητήσουμε για να προχωρήσουμε βάση καταστατικού στις διαδικασίες που προβλέπονται», είπε.

Και μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες όταν ενημερωθούμε πρώτα για να αντιληφθούμε το τι γίνεται για να διορθώσουμε τα πράγματα. Η ουσία είναι ότι δυστυχώς έχει γίνει αυτό το γεγονός, δεν είναι ευχάριστο. Ειδικά όταν αφήνονται αιχμές για αθλητές και θα δούμε πως θα αντιδράσουμε. Εμείς όπως ήρθε η έκθεση κάναμε την συνάντηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας και από εκεί και πέρα από μόνοι τους έκαναν τις ενέργειες που έπρεπε. Εμείς δεν είχαμε την οποιαδήποτε εμπλοκή στη διαδικασία. Εμείς ότι μπορούσαμε να δώσουμε στοιχεία, τα δώσαμε στην Επιτροπή».