26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡΑ: Εγώ βλέπω βήματα προόδου.Δεν είμαστε μάγοι, αλλά προπονητές…

ΦΕΡΕΡΑ: Εγώ βλέπω βήματα προόδου.Δεν είμαστε μάγοι, αλλά προπονητές…

By on 5 Δεκεμβρίου, 2022 0 4090 Views

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και από την πρόοδο της ομάδας του, ο τεχνικός της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα.
«Ελέγξαμε το παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στα πρώτα 25 λεπτά, φτιάξαμε ευκαιρίες. Μετά το 1-0 ρίξαμε κάπως το επίπεδο μας. Πάλι είχαμε την υπεροχή αλλά δεν είχαμε την κατοχή. Η Καρμιώτισσα δεν έκανε κάποια ευκαιρία. Πετύχαμε γρήγορα το 2-0 και το 3-0. Ήταν θετικό το ότι δεν είχε τελική η αντίπαλος κι αυτό είναι καλό για την άμυνα. Θα ξεκουραστούμε και μετά θα αρχίσει η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα.
Έχουμε παιχνίδι με τον Ακρίτα και μετά άλλα δύο ματς που είναι τεστ για μας. Με την Ανόρθωση  δεν ήμασταν άσχημοι, με το ΑΠΟΕΛ δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν σκέφτομαι όμως έτσι, αλλά πάντα το επόμενο παιχνίδι. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τα άλλα παιχνίδια. Εγώ βλέπω βήματα προόδου, είμαι χαρούμενος με την ανάπτυξη της ομάδας αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν είμαστε μάγοι, αλλά προπονητές. Στη ζωή σου δεν πρέπει να ξεχνάς από πού προέρχεσαι. Πριν από ενάμιση μήνα δεν ήμασταν κυριαρχικοί στους αγώνες. Δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε ακόμη αλλά δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».
Για το ρόστερ και την ενίσχυση: «Αυτό που λέω πάντα, δεν κάνω δημόσιες αναφορές σε σχέση με τη μεταγραφική ενίσχυση, αυτά είναι εσωτερικά θέματα. Εμείς προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο από τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Θα κάνουμε μεταγραφές, όμως μέχρι τον Ιανουάριο θα δούμε».