26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ:Χωρίς Μπρούνο και Λανγκ κατά της Καρμιώτισσας.Έτοιμοι Ανσαριφάρντ,Μπασιρού,Μπάκερ,Παναγιώτου

ΟΜΟΝΟΙΑ:Χωρίς Μπρούνο και Λανγκ κατά της Καρμιώτισσας.Έτοιμοι Ανσαριφάρντ,Μπασιρού,Μπάκερ,Παναγιώτου

By on 5 Δεκεμβρίου, 2022 0 789 Views

Περιθώρια για απώλεις δεν έχει η Ομόνοια ούτε και ο Γιαννίκ Φερέρα για πειράματα και αυτό που χρειάζεται είναι τη νίκη με μι αεμφάνιση που να δίνει ελπίδες για βελτίωση. Μετά τη στενή και δύσκολη νίκη στο κύθπελλο παίζει ξανά κόντρα στην Καρμιώτισσα, σήμερα (5/12) και όλοι περιμένουν να δουν μια Ομόνοια ανεβασμένη που θα κερδίσει το παιχνίδι και είσοδο στην εξάδα κάτι που θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα. Ωστόσο οι οπαδοί περιμένουν και καλή εμφάνιση για να ικανοποιηθούν μετά την βαριά ήττα από το ΑΠΟΕΛ.
Ο Βέλγος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους με κάρτες, Λανγκ και Μπρούνο, όπως επίσης τους τραυματίες Φαμπιάνο και Ζαχαρίου. Είναι στην αποστολή τόσο ο Κακουλλής, ο οποίος είχε κάποιες μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες, ενώ στη διάθεση του κ. Φερέρα είναι και πάλι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επέστρεψε από το Μουντιάλ.
Στο κέντρο της άμυνας διεκδικεί θέση ο Παναγιώτου, ενώ είναι πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Μπασιρού. Ο Μπάρκερ διεκδικεί τη θέση του Μπρούνο, εκτός και αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό ο τεχνικός του «τριφυλλιού». Δεν αναμένονται άλλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης.