ΔΙΕΘΝΗ
Like

Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Τι κρύβει ο viral πανηγυρισμός Χέντερσον – Μπέλιγχαμ στο πρώτο γκολ με τη Σενεγάλη

5 Δεκεμβρίου, 2022
534 Views
0 Comments
Μουντιάλ 2022, Αγγλία: Τι κρύβει ο viral πανηγυρισμός Χέντερσον – Μπέλιγχαμ στο πρώτο γκολ με τη Σενεγάλη

Ο Τζόρνταν Χέντερσον με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένα αχώριστο ζευγάρι στην αποστολή της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα ο πανηγυρισμός τους στο πρώτο γκολ κόντρα στη Σενεγάλη κατέληξε να γίνει viral, προδίδοντας σε μεγάλο βαθμό τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει.

.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι αχώριστο στην αποστολή των τριών λιονταριών και περνούν αρκετό χρόνο, παρέα με τον Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ.

Ο Κόνορ Κόαντι σε πρόσφατες δηλώσεις του για τη σχέση των Χέντερσον – Μπέλιγχαμ είχε φανερώσει: “Ο Τζόρνταν προσέχει τον Τζουντ σαν να μην υπάρχει αύριο“. Συμπεριφέρεται δηλαδή σαν ο μεγάλος αδερφός του νεαρού, αυτός που τον καθοδηγεί και προσπαθεί να τον προστατεύει από κάθε κακοτοπιά. Χωρίς να τον καλοπιάνει. Αντιθέτως τού βάζει τις φωνές όταν θεωρήσει πως αυτό οφείλει να κάνει ως μέντοράς του.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απολαμβάνει και εκτιμά ιδιαίτερα αυτή τη στάση του Χέντερσον. Γι’ αυτό και μετά το παιχνίδι κόντρα στους Αφρικανούς έκανε ένα post στο Twitter, αποθεώνοντας τον Χέντερσον. “Δείξτε λίγο σεβασμό στο όνομά του“.

Κατ’ άλλη εκδοχή πάντως, η σχέση που έχουν φτιάξει δεν έχει να κάνει μόνο με την εθνική Αγγλίας. Ο Μπέλιγχαμ αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ, ωστόσο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι θα αποτελέσει ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του μεταγραφικού παζαριού.

Η Λίβερπουλ είναι μια από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 19χρονο μέσο και στη φαρέτρα της διαθέτει την προσωπική σχέση που έχει χτίσει ο Μπέλιγχαμ με τον αρχηγό των “reds”, Τζόρνταν Χέντερσον.

Comments are closed.