29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αγώνας κλειδί για την Ανόρθωση με πολλά κίνητρα(λίγες πιθανές αλλαγές)

Αγώνας κλειδί για την Ανόρθωση με πολλά κίνητρα(λίγες πιθανές αλλαγές)

By on 4 Δεκεμβρίου, 2022 0 839 Views

Η Ανόρθωση θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στο σημερινό ντέρμπι με τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00, Cablenet) και πιο συγκεκριμένα, να πετύχει 2η συνεχόμενη νίκη της για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.
Προερχόμενη από το διπλό επί της ΑΕΛ, θέλει να πετύχει επίσης και την πρώτη νίκη σε ντέρμπι στην έδρα της. Σε περίπτωση υλοποίησης του στόχου, τα οφέλη της θα είναι πολλά, αφού πέραν από τα βαθμολογικά, θα βοηθηθεί τρομερά στο κομμάτι της ψυχολογίας, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα βγουν κερδισμένοι και στο οικονομικό!
Συγκεκριμένα, θα καρπωθούν το πριμ των 50.000 ευρώ που τους υποσχέθηκε πριν από τον αγώνα με την ΑΕΛ ο πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης, σε περίπτωση που κατακτήσουν δύο νίκες στα δύο παιχνίδια με τις ομάδες της Λεμεσού. Ο στόχος επετεύχθη κατά το ήμισυ, απέμεινε το άλλο…μισό!
Στο αγωνιστικό μέρος, πλην απροόπτου ο Τσίσκο Μουνιόθ θα διατηρήσει το 3-5-2, το οποίο επέλεξε στα δύο προηγούμενα ματς με ΑΕΛ  και Πάφος  FC. Εκτός πλάνων είναι οι Πάντσεον, Ιωάννου και Εμπραλίτζε.Αλλαγές ίσως γίνουν αλλά λίγες.Ο Ουάρντα είναι έτοιμος,όπως και ο Αμπαρτζουμιάν καθώς και ο Λόρια .
Μία πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Λόρια (Κεραυνός), Μπαϊσίνιο, Χαρογιάν, Αντωνιάδης, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν (Αντωνίου), Αρτυματάς, Σάμπο, Κίκο, Ουάρντα (Γουαρίς), Νινγκά.