19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΕΛ:Αστειότητες,δεν ασχολούμαστε

By on 2 Δεκεμβρίου, 2022 0 1835 Views

Αστειότητες χαρακτηρίζουν στον ΑΠΟΕΛ τις δηλώσεις του Τζορτζ Φλορέσκου στη Ρουμανία. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων κλήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές του Ρουμάνου πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και τόνισε πως στον ΑΠΟΕΛ δεν ασχολούνται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ιδιαιτερότητα υπάρχει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς βλέπουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, είμαστε η ομάδα που όταν κερδίζουν οι αντίπαλοι, κερδίζουν και πολλά περισσότερα πράγματα. Όταν είμαστε συνεχώς στην πίεση και στην σκέψη πως κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα, είναι και καλό για να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Πάμε με πάρα πολλές απουσίες. Η αλήθεια θα φανεί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Δεν το αναφέρουμε ως δικαιολογία, γιατί συνέχεια έχουμε έξω παίκτες. Βιγιαφάνιες, Γουίλερ και Κβιλιτάια είναι εκτός με κάρτες. Πρέπει να αποδείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως έχουμε το βάθος για να υπερκεράσουμε το εμπόδιο των απουσιών. Εκτός θα είναι σίγουρα και ο Δώνης που αντιμετωπίζει μία θλάση. Δεν ξέρω αν έχει πιθανότητες να προλάβει το επόμενο παιχνίδι. Εκτός και ο Φεράρι. Οι Τσεπάκ, Μορέιρα και Μάγκλιτσα κουβαλούν αμφιβολίες και θα αξιολογηθούν σήμερα αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή».

Για τα εισιτήρια: «Η λίστα προτεραιότητας καθυστερεί το sold out. Αν τα είχαμε διαθέσει σε ελεύθερη προπώληση, θα είχαν κάνει φτερά σε 15 λεπτά τα 600 εισιτήρια. Όμως υπάρχουν προτεραιότητες, άρα μέχρι απόψε τις 19:00 θα πρέπει να προμηθευτούν οι δικαιούχοι τα 44 εισιτήρια που έχουν μείνει».

Για τις δηλώσεις του Φλορέσκου: «Ως επίσημο ΑΠΟΕΛ δεν ασχολούμαστε με τέτοιες αστειότητες».

Για την επιστολή της Αστυνομίας για απαγόρευση οπαδών: «Δεν ξέρω γιατί η Αστυνομία το κάνει αυτό το πράγμα. Είναι καλύτερα να διαβάζεται ένας Νόμος, ο οποίος είναι ξεκάθαρος και λέει πως η Αστυνομία πρέπει να κάνει εισήγηση για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι να μην πάνε οπαδοί. Η Αστυνομία λέει για γενική απαγόρευση, που δεν υπάρχει πουθενά. Έτσι βλέπουμε να αρχίζει να συμπεριλαμβάνει στις επιστολές της όλες τις ομάδες, ώστε να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών για όλους. Κατανοώ γιατί γίνεται, αφού η Αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει διαφορετικά τα επεισόδια, όμως δεν είναι αυτή η σωστή προσέγγιση. Διάβαζα ρεπορτάζ από συναδέλφους από την Ελλάδα, που ήρθαν και είδαν το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και ήταν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο που υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Εδώ και τρία χρόνια συζητούσαμε πως εφαρμόσαμε έναν νόμο που ήταν γεμάτος τρύπες και δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Ερχόμαστε σήμερα για να αποδειχθεί πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Όταν συνεχίζουμε όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας να έχουμε την ίδια νοοτροπία, δεν θα βρούμε τη λύση»