19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Ο Λουκάκου έκλαιγε στους ώμους του Ανρί κι έπειτα έσπασε με γροθιά έναν πάγκο

Μουντιάλ 2022, Βέλγιο: Ο Λουκάκου έκλαιγε στους ώμους του Ανρί κι έπειτα έσπασε με γροθιά έναν πάγκο

By on 1 Δεκεμβρίου, 2022 0 1378 Views

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του Βελγίου, αφού ξέσπασε σε κλάματα στους ώμους του Τιερί Ανρί έπειτα από τις ευκαιρίες που έχασε κόντρα στην Κροατία, που κόστισαν τον αποκλεισμό της χώρας του στο Μουντιάλ 2022. Κατόπιν, έριξε γροθιά σε έναν πάγκο και ξεκόλλησε ένα πλαστικό μέρος.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής για το Μουντιάλ 2022 στον “τελικό” του 6ου ομίλου του Μουντιάλ 2022 κόντρα στην Κροατία. Ο επιθετικός της Ίντερ πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στην ανάπαυλα και στο 2ο μέρος απέτυχε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή Βέλγιο που του παρουσιάστηκαν.

Όπως είναι φυσικό, ο 29χρονος σούπερ σταρ λύγισε με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα και αναλύθηκε σε δάκρυα. Ο βοηθός προπονητή του Βελγίου, Τιερί Ανρί, γνωρίζοντας πολύ καλά την ψυχολογία του ως σπουδαίος επιθετικός κι ο ίδιος στο παρελθόν, προσπάθησε να τον παρηγορήσει, με τον Λουκάκου να κλαίει στον ώμο του στη γραμμή του πλαγίου του γηπέδου.

Ακολούθως, στο σημείο πλησίασαν κι άλλοι άνθρωποι του επιτελείου του Βελγίου για να παρηγορήσουν τον Λουκάκου, ο οποίος όμως ήταν απαρηγόρητος και κάποια στιγμή μάλιστα γονάτισε στο χορτάρι, παραμένοντας με σκυμμένο κεφάλι.

Όταν σηκώθηκε δε, ξέσπασε στο πλαστικό ενός πάγκου, στο οποίο έριξε μία γροθιά και το ξεκόλλησε από το πλαϊνό μέρος