29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Ο Ζάιρο επέστρεψε και έκανε την διαφορά.Το 2-2 δεν είναι άσχημο για μας

MΠΕΡΓΚ:Ο Ζάιρο επέστρεψε και έκανε την διαφορά.Το 2-2 δεν είναι άσχημο για μας

By on 29 Νοεμβρίου, 2022 0 768 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα της Πάφου με τον Άρη και το ισόπαλο 2-2 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

“Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Μουντιάλ για τη διασκέδαση σήμερα. Πάντοτε θέλουμε να κερδίζουμε. Το 2-2 όμως σήμερα δεν είναι άσχημο για μας. Θα συνεχίσουμε την δουλειά για να βελτιωθούμε. Σκοράραμε δύο πολύ καλά γκολ σήμερα. Είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έκανε πολύ δύσκολο για μας” 

Για τις πολλές ευκαιρίες που δέχτηκε σήμερα: “Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα σωστά. Έκαναν πολλά σουτ ειδικά στο πρώτο μέρος. Είχαμε πίεση. Ήμασταν άτυχοι με το πέναλτι. Ήμουν πολύ μακριά δεν ξέρω αν ήταν ή όχι πέναλτι. Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήταν επιθετικές και ήθελαν την νίκη. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι ένας καλός βαθμός για μας” 

“Επιστρέψαμε πίσω από το σκορ και δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Ο Ζάιρο επέστρεψε και έκανε την διαφορά. Σκόραρε ένα απίστευτο γκολ. Με λίγες προπονήσεις έδειξε τι μπορεί να κάνει. Μας βοήθησε πολύ. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε στο γήπεδο”