25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MIΛΟΓΕΒΙΤΣ: Είναι πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε

MIΛΟΓΕΒΙΤΣ: Είναι πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε

By on 27 Νοεμβρίου, 2022 0 5386 Views

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το 4-0 επί της Ομόνοιας.

-Αρχικά: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντική νίκη, ένα αιώνιο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια. Είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Τελειώνει σήμερα αυτή η νίκη, από αύριο ξεκούραση και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Δίκαια κερδίσαμε. Η Ομόνοια είναι μια καλή ομάδα και όταν παίζει και με 10 παίκτες παραμένει επικίνδυνη. Θέλαμε να βάλουμε και το 2ο γκολ και απ’ εκεί και πέρα ήταν λίγο πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς”.

-Η διαφορά των τεσσάρων τερμάτων είναι ισοφάριση του μεγαλύτερου σκορ σε αιώνιο ντέρμπι. Σημαίνει κάτι; “Δεν γνώριζα αυτή την στατιστική. Τα σέβομαι αυτά αλλά δεν τα κοιτάζω και τόσο πολύ”.

-Περίμενες μια τόσο εύκολη επικράτηση; “Στο ποδόφαιρο δεν μπορείς να περιμένεις κάτι. Απλά σχεδιάζεις κάτι… Πάλι με προβληματίζουν οι τραυματισμοί, χάσαμε τον Δώνη. Ο Σούσιτς το ίδιο που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Τώρα έρχονται και οι κίτρινες. Έχουμε ένα πλάνο και ένα τρόπο παιχνιδιού”.

-Μπορείτε να μας πείτε σε ποιο τομέα εντοπίσατε αδυναμίες για να δουλέψετε όπως είπατε; “Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, αλίμονο αν πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση σε όλους τους τομείς. Μπορεί να είμαι λίγο αυστηρός αλλά πάντα κοιτάω τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε”.

-Η άποψή σας για τον Ντβάλι ο οποίος βελτίωσε όλη την αμυντική λειτουργία: “Δεν θέλω να μιλάω προσωπικά για τους παίκτες. Είναι ομαδικό άθλημα. Λέω ξανά ότι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά”.

-Σας τιμά που λέτε ότι πρέπει να βελτιωθείτε μετά από μια τέτοια νίκη αλλά δεν μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένος για το τι πρέπει να βελτιωθεί; “Δεν μπορώ να είμαι συγκεκριμένος. Τα πάντα… Όταν σας λέω σε όλους τους τομείς, αυτό εννοώ”.

-Είδαμε μια ομάδα με εξαιρετικό πλάνο. Αυτό που είδαμε σήμερα πλησιάζει στα ‘θέλω’ της ομάδας που θέλει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς; “Δεν μπορώ να πω για εμένα. Εγώ δεν ξέρω τι… είναι η ομάδα Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Εγώ από την πρώτη μέρα είπα ότι θα κάνω σκληρή δουλειά και εσείς θα κρίνετε αν το κάνω καλά ή όχι”.