28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡΑ:Υπήρχε πλάνο αλλά είμαι απογοητευμένος που δεν βγήκε στο γήπεδο  

ΦΕΡΕΡΑ:Υπήρχε πλάνο αλλά είμαι απογοητευμένος που δεν βγήκε στο γήπεδο  

By on 27 Νοεμβρίου, 2022 0 4066 Views

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα στο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα.

«Ξεκινήσαμε καλά στην αρχή του αγώνα, μόνο 2,5 λεπτά παίξαμε καλά. Ακολούθως ήμασταν σχεδόν δεύτεροι σε κάθε μπαλιά, δεν κερδίζαμε μονομαχίες και αυτά έδιναν αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Συμβαίνει να μην έχεις μία καλή μέρα ο στο ποδόσφαιρο, εμείς σήμερα δεν είχαμε το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Κάναμε περίπλοκη τη ζωή μας. Ευχόμουν να πάμε με το 0-0 στα αποδυτήρια, δεν το κάναμε και άξιζε στον αντίπαλο να προηγηθεί».

Για το αν είχε πλάνο: «Το ότι δεν είχα πλάνο σημαίνει, ότι πληρώνομαι και δεν κάνω τίποτα»

«Είναι αλήθεια ότι αυτές τις δύο βδομάδες δουλέψαμε πολύ καλά, είχαμε πλάνο. Είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να δείξουμε το πλάνο. Παίρνω όλη την ευθύνη».

«Αυτή η κακή εμφάνιση μπορεί να συμβεί. Δεν υπήρχε η δίψα και η επιθυμία για νίκη. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να φροντίζεις να τα έχεις στο παιχνίδι σου. Είμαι στεναχωρημένος που δεν τα είχε».

«Πιστεύω πως δεν έχω δει το καλύτερο από το ρόστερ της ομάδα. Αυτό δεν μπορώ να το πω τώρα, αλλά μετά από 4-5 παιχνίδια. Πιστεύω το ίδιο που πίστευα πριν από 2 ώρες. Ένα παιχνίδι δεν θα με κάνει να αλλάξω την άποψη που είχα για αυτή την ομάδα».

«Δεν θα μιλήσω δημόσια για την μεταγραφική, αυτό θα ήταν μία έλλειψη σεβασμού στους ποδοσφαιριστές μου. Αν θα γίνει τον Γενάρη, δεν είναι κάτι που θα το συζητήσω δημόσια».