26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Σάντος για Ρονάλντο: “Είναι αφεντικό στα αποδυτήρια, έχω προπονήσει και άλλους τέτοιους παίκτες”

Σάντος για Ρονάλντο: “Είναι αφεντικό στα αποδυτήρια, έχω προπονήσει και άλλους τέτοιους παίκτες”

By on 27 Νοεμβρίου, 2022 0 1502 Views

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα αφεντικό στα αποδυτήρια, όμως ο ίδιος έχει προπονήσει στο παρελθόν πολλούς τέτοιους παίκτες, ενώ η εθνική Πορτογαλίας μπορεί και ζει καλά με αυτό.

Ο Φερνάντο Σάντος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιρροή που έχει εκείνος στα αποδυτήρια της εθνικής Πορτογαλίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι είναι ένα αφεντικό, όμως ο ίδιος έχει προπονήσει στο παρελθόν αφεντικά στις κορυφαίες ομάδες στην Πορτογαλία αλλά και στις ομάδες στη χώρα μας.

“Έχω δει και προπονήσει πολλούς παίκτες με επιρροή στα αποδυτήρια. Εκπαίδευσα αληθινά αφεντικά σε Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο, Ελλάδα… Δεν εκφράζονται όλοι οι παίκτες με τον ίδιο τρόπο, κάποιοι είναι πιο προπονητές. Είναι σημαντικό η ομάδα και το σύνολο να γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα.

Γνώρισα τον Κριστιάνο ως αγόρι και, εκείνη την εποχή, δεν ήταν έτσι, όπως σήμερα. Είχε τους Πέδρο Μπαρμπόσα, Πάουλο Μπέντο και άλλους στα αποδυτήρια. Αλλά μεγάλωσε και έγινε και αυτός ένα αφεντικό με επιρροή. Η ομάδα ζει καλά με αυτό και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.