19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΛΤΡΑ:. Είναι δύσκολο για εμένα να επιλέξω την 11άδα αλλά είναι καλό για την ομάδα

ΟΛΤΡΑ:. Είναι δύσκολο για εμένα να επιλέξω την 11άδα αλλά είναι καλό για την ομάδα

By on 25 Νοεμβρίου, 2022 0 1976 Views

Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα παρέθεσε διάσκεψη τύπου (12:00) ενόψει του ντέρμπι με τον Aπόλλωνα στην «Αρένα».
Oι τοποθετήσεις του:
Η αρχική του τοποθέτηση:
 «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Αυτό κάνει δύσκολη την ανάλυση του αντιπάλου. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε τη νίκη».
Για το πόσο δυσκόλεψε στην ανάλυση του αντιπάλου το γεγονός ότι άλλαξε προπονητή; «Ήταν δύσκολο γιατί έχουμε να δούμε τον αντίπαλο μέσα από ένα παιχνίδι. Διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θα έχουν μια σίγουρη αλλαγή τον Ρέθιο που είναι τιμωρημένος».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα και για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να νικήσει: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι πέραν από τον Ναούμ. Κάποιοι έλειπαν καιρό και χρειάζονται ρυθμό αλλά είναι έτοιμοι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Είναι δύσκολο για εμένα να επιλέξω την 11άδα. Είναι δύσκολο για εμένα αλλά είναι καλό για την ομάδα. Δεν ξέρουμε και πολλά για τον αντίπαλο μας και πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας πλάνο. Να έχουμε ενέργεια, να κάνουμε ευκαιρίες και να τελειώσουμε τι φάσεις. Στην άμυνα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θεωρώ σημαντικούς δύο τομείς, τα τρανζίσιον και τις στατικές φάσεις».
Αν κάνει πιο επιτακτική ανάγκη τη νίκη το γεγονός ότι είναι μια αγωνιστική γεμάτη ντέρμπι: «Πάντα είναι σημαντικό να νικάμε. Πάντα είναι το πιο σημαντικό το επόμενο παιχνίδι και στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι ξεχωριστό το ότι έχουμε αντίπαλο με τους ίδιους στόχους και είναι αγωνιστική που παίζουν όλοι μεταξύ τους. Πρέπει να νικήσουμε και να περιμένουμε».
Τι εκμεταλλεύτηκε στη διακοπή και αν περιμένει να αποδώσει ακόμα καλύτερα στο πρωτάθλημα η ομάδα τώρα που δεν θα παίζει σε διπλό ταμπλό: «Το πιο σημαντικό  για εμένα, κατά τη διακοπή, ήταν το γεγονός πως ξεκουραστήκαμε και φυσικά και πνευματικά. Να αποσυνδεθούμε. Να αφήσουμε πίσω το πρόγραμμα. Αύριο δίνουμε το 24ο ματς και είναι πάρα πολλά αν σκεφτεί κανείς πως είμαστε ακόμα στο Νοέμβριο. Δουλέψαμε σε όλα και επικεντρωθήκαμε στο πλάνο μας γιατί δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί μια ομάδα που έρχεται με αλλαγή προπονητή. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Μπορούμε να βελτιωθούμε και πλέον έχουμε ένα ματς τη βδομάδα. Είναι καλύτερο από το να αγωνιζόμαστε με δύο αγώνες σε μια βδομάδα. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που γίνεται και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι αφού θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε πιο πολύ».