29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουντιάλ 2022, Καναδάς: «Πάμε να γ@&#*ουμε την Κροατία», δήλωσε ο προπονητής του

Μουντιάλ 2022, Καναδάς: «Πάμε να γ@&#*ουμε την Κροατία», δήλωσε ο προπονητής του

By on 24 Νοεμβρίου, 2022 0 522 Views
Μουντιάλ 2022, Καναδάς: «Πάμε να γ@&#*ουμε την Κροατία», δήλωσε ο προπονητής του (vid)

Ο Τζον Χέρντμαν εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για τη συνέχεια του Καναδά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έδωσε το σύνθημα της νίκης στους παίκτες του ενόψει του ματς με την Κροατία, αν και κάπως… προκλητικά.

Η επιστροφή του Καναδά στο Moυντιάλ μετά από 36 χρόνια μπορεί να μην συνοδεύθηκε με νίκη, αλλά οι θετικές εντυπώσεις περισσεύουν για τη δυναμική που παρουσίασε στο εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στο Βέλγιο (1-0).

Η παρέα του Αλφόνσο Ντέιβις και του Τζόναθαν Ντέιβιντ δημιούργησε σωρεία ευκαιριών απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, πληρώνοντας εν τέλει την επιθετική της δυστοκία και την «κατάρα» του να παίζει κόντρα στον Τιμπό Κουρτουά.

Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Χέρντμαν πιστεύει όσο κανείς άλλος στους παίκτες του και το εξέφρασε με έναν μάλλον, άκομψο τρόπο για τον προσεχή τους αντίπαλο, την Κροατία.

“Απλά τους έδειξα τα στατιστικά, τους έδειξα πως ανήκουν εδώ. Τους είπα ότι ανήκουν εδώ. Και θα πάμε να γ@@%@$%$ την Κροατία (σ.σ. μίλησε στα αγγλικά χρησιμοποιώντας με νόημα μόνο το πρώτο γραμμά της απαγορευμένης λέξης από F).

Πιο απλά δεν γίνεται. Αυτή είναι η επόμενη αποστολή μας τώρα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο 47χρονος Άγγλος προπονητής.