18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Μπακς – Χοκς 106-121: Ο Αντετοκούνμπο άντεξε, όμως το κάστρο του Μιλγουόκι έπεσε

Μπακς – Χοκς 106-121: Ο Αντετοκούνμπο άντεξε, όμως το κάστρο του Μιλγουόκι έπεσε

By on 15 Νοεμβρίου, 2022 0 2675 Views

Μπακς - Χοκς 106-121: Ο Αντετοκούνμπο άντεξε, όμως το κάστρο του Μιλγουόκι έπεσε

Το παγκόσμιο μπάσκετ πάγωσε με τον αστράγαλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Greek Freak άντεξε, όμως οι Μπακς λύγισαν στο Μιλγουόκι από τους Ατλάντα Χοκς (106-121) και γνώρισαν την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα τους.

Δεν είχαν τον Πατ Κόνατον, τον Τζο Ινγκλς και τον Κρις Μίντλετον. Είδαν τους Γκρέισον Άλεν, Γουέσλι Μάθιους,  Γιάννη Αντετοκούνμπο να τραυματίζονται και μοιραία οι Μπακς γνώρισαν τα ξημερώματα της Τρίτης (15/11) την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα τους (106-121), μετά από επτά σερί νίκες. Οι Ατλάντα Χοκς μπήκαν στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι με εντυπωσιακό πείσμα, έπαιξαν καλό μπάσκετ, νίκησαν για τέταρτη φορά φέτος τα Ελάφια (δύο φορές σε φιλικά και δύο σε επίσημα ματς) και τα πλησίασαν ακόμη περισσότερο στην κορυφή της Ανατολής.

Στο 10-3 η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (7-1 εντός και 3-2 εκτός έδρας),που είδε τον ηγέτη της να γυρίζει πολύ άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο , να μένει στο ματς, αλλά να είναι πιθανό να χάσει κάποιες ημέρες δράσης. Συνολικά οι Μπακς δεν είχαν καλή εικόνα, είναι όμως πλέον φανερό ότι περιμένουν τις επιστροφές των τραυματιών καθώς χωρίς τον Χόλιντεϊ και τον Μίντλετον είναι απλώς μια άλλη ομάδα. Ο ρούκι ΜαρΤζόν Μπότσαμπ ήταν εξαιρετικός για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα ματς, από εκεί και πέρα όμως ο Τζεβόν Κάρτερ ήταν άστοχος, ο Μπρουκ Λόπεζ non-factor, ο Μπόμπι Πόρτις ταλαιπωρήθηκε με φάουλ από πολύ νωρίς και ο πάγκος πρόσφερε ελάχιστα.

Στο 9-5 οι Χοκς (5-2 εντός και 4-3 εκτός έδρας), με τους Τρέι Γιανγκ – Ντι’Άντρε Χάντερ να ηγούνται στο σκοράρισμα, τα σουτ να μοιράζονται και τον Νέιτ ΜακΜίλαν να μένει σίγουρα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα της Ατλάντα. Της έλειψε μόνο ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που αναρρώνει από την επέμβαση στο γόνατο, ουσιαστικά όμως πήγε με full roster στο Fiserv Forum και είδε τους starters της να σκοράρουν τουλάχιστον 16 πόντους.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, τα ξημερώματα της Πέμπτης (03:00) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι.