26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

6η σερί νίκη για την ΑΕΛ στο Πρωτάθλημα Futsal.Nίκη και για την Ομόνοια

By on 14 Νοεμβρίου, 2022 0 2034 Views

Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής.


Η ΑΕΛ συνεχίζει χωρίς βαθμολογικές απώλειες μετά το νικηφόρο 7-2 επί του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού είχε σε μεγάλα κέφια των Schlemper o οποίος πέτυχε πέντε γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Χατζηγεωργίου και Τσακάνιας. Για τον ΑΠΟΕΛ σκόραρε δις ο Ιακώβου.H AEΛ φτασε στους 18 βαθμούς και ακολουθεί η Ομόνοια με 15 βαθμούς.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΟΜΟΝΟΙΑ  για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ μεγάλη νικήτρια ήταν η Oμόνοια η οποία επικράτησε 5-1.

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε πολύ νωρίς ο Τσίτσος και ο ίδιος παίκτης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 7ο λεπτό η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει προσωρινά στο σκορ σε 1-2, με τον Μαντέλι στο 14′ να δίνει ξανά προβάδισμα με δύο γκολ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που είχε την ουσία και με δύο γκολ του Κουλουμπρή στο 23ο λεπτό και του Ελ Κέμπε στο 34ο κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από τη Λάρνακα.

Η νίκη που πέτυχε η Ομόνοια ήταν η 5η στο πρωτάθλημα σε έξι παιχνίδια και η τέταρτη σερί.

Η Αραράτ με ανατροπή κέρδισε εντός 4-3 την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φούτσαλ.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ννόκο, Μελκονιάν, Ανδρέου και Τζακίδης, ενώ για την Ανόρθωση η Ιακώβου, Κουρουμά και Γεωργίου.

Με την νίκη αυτή η Αραράτ παρέμεινε στην 5η θέση με 6 βαθμούς, στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό η ομάδα της Ανόρθωσης.



Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ – Ομόνοια 1-5
ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ 7-2
Αραράτ – Ανόρθωση 4-3

Θα ακολουθήσει η 7η αγωνιστική την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου με τις αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση, ΑΕΚ – Αραράτ και Ομόνοια – ΑΕΛ (απευθείας από τη Cytavision).