26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑΤΣΙΑΣ:Τα έχουμε με την τύχη μας.Κάναμε ένα από τα πιο τέλεια παιχνίδια μας

ΣΑΤΣΙΑΣ:Τα έχουμε με την τύχη μας.Κάναμε ένα από τα πιο τέλεια παιχνίδια μας

By on 12 Νοεμβρίου, 2022 0 12759 Views

Όλα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς στην διάσκεψη Τύπου…

Αναλυτικά:

“Πολύ τιμητικό να ακούεις από τον αντίπαλο πως η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά. Σχεδόν απάντησε σε όλα τα ερωτήματα. Φανήκαμε άτυχοι, δυστυχώς μείναμε στην ισοπαλία. Κάναμε ένα από τα πιο τέλεια παιχνίδια από τον καιρό που είμαι στην ΕΝΠ. Μας έσπρωξε πολύ ο κόσμος στο τέλος, μας βοήθησε. Σημαντικό που δεν χάσαμε καθώς μερικές φορές μπορεί να ‘ρθει κόντρα το παιχνίδι. Πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θα επικεντρωθούμε στον Ακρίτα.”

Αν είναι ευχαριστημένος με την μέχρι στιγμής συγκομιδή: “Βάση απόδοσης δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Ούτε με το ΑΠΟΕΛ μπορούσαμε να χάσουμε αν παίζαμε 11-11. Ειδικά στο β’ ημίχρονο στο τελευταίο τέταρτο κάναμε εμείς τις ευκαιρίες. Και με τον Άρη και σήμερα. Με την Δόξα δεν δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Δυστυχώς ότι δεν αξίζουμε δεν το παίρνουμε. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο εύστοχοι για να πιστέψουμε ότι μπορούμε τρεις βαθμούς. Όχι πως δεν το πιστεύουμε προς Θεού. Η ομάδα πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της και το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα.” 

Τι χρειάζεται η ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω: “Είναι μεγάλο κομμάτι. Είναι και θέμα ποιότητας και όχι μόνο. Πρέπει να πιστέψουμε πως μπορούμε να βάλουμε περισσότερα τέρματα. Τα έχουμε με την τύχη μας.”