26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα.Με την Πάφο είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον τίτλο.Τιμωρήθηκα για ένα πανηγυρισμό…

ΜΠΕΡΓΚ:Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα.Με την Πάφο είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον τίτλο.Τιμωρήθηκα για ένα πανηγυρισμό…

By on 10 Νοεμβρίου, 2022 0 2019 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Πάφου μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

-Αρχικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Δείξαμε καλή νοοτροπία, πιέσαμε για τα πάντα για να κερδίσουμε και στο τέλος τα καταφέραμε”.

-Ο κόσμος ζητάει το πρωτάθλημα. Μπορείτε να πείτε τουλάχιστον αν η Πάφος θα είναι εκεί ως το τέλος; “Δεν σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος είναι ικανοποιημένος και σίγουρα όταν είσαι οπαδός, έχεις όνειρα. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις το πρωτάθλημα με την Ομόνοια. Ήταν πολύ δύσκολο με την Ομόνοια για πολλούς λόγους και είναι ακόμα πιο δύσκολο με την Πάφο”.

-Θα λέγατε ότι η Ανόρθωση ήταν η πιο δύσκολη αντίπαλος που αντιμετωπίσατε; “Δεν ξέρω, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και έχει διαφορετικές προκλήσεις. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις. Παίξαμε με την Σαλαμίνα εκτός έδρας, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο έγιναν αρκετά. Πιστεύω ότι είμαι ο μοναδικός προπονητής στην Ευρώπη που τιμωρήθηκε για έναν κανονικό πανηγυρισμό. Ο γυμναστής μας τιμωρήθηκε για τέσσερα παιχνίδια γιατί έσπρωξε μέλος της Σαλαμίνας που ήρθε στην πλευρά μας. Μπορείτε να φανταστείτε πόσα παιχνίδια τιμωρία θα δεχόμουν εγώ αν έκανα τα ίδια. Δεν θα ήμουν ξανά στον πάγκο για το υπόλοιπο της σεζόν!”.