24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν Χάρηκαν το 2-2.Ολυμπιακός και Δόξα συμβιβάστηκαν. Δύο πέναλτι για χέρια κέρδισαν οι μαυροπράσινοι

Δεν Χάρηκαν το 2-2.Ολυμπιακός και Δόξα συμβιβάστηκαν. Δύο πέναλτι για χέρια κέρδισαν οι μαυροπράσινοι

By on 6 Νοεμβρίου, 2022 0 5529 Views

Ολυμπιακός και Δόξα πήραν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΓΣΠ, μένοντας στο ισόπαλο 2-2, αποτέλεσμα το οποίο δεν ικανοποίησε καμία ομάδα. Η κάθε μία είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτερη η Δόξα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39’ με τον Γκεριέ (απέκρουσε το πέναλτι του ο Σισκόφσκι αλλά στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα), κατάφερε να το ανατρέψει με γκολ του Σαντίκ (44’) και του Σόμπτσικ (45+1’). Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο β’ ημίχρονο, έφτιαξε φάσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι με τον Γκεριέ στο 82’, ο οποίος στο δεύτερο πέναλτι νίκησε τον τερματοφύλακα της Δόξας.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Δόξα πήγε στους 8 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στους 6.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 23ο λεπτό ο ρεφ έδειξε το σημείο του πέναλτι για την Δόξα για πέσιμο του Μπένι, αλλά τελικά μέσω VAR η παράβαση δόθηκε εκτός περιοχής. Στο 26΄ο Κοβάσεβιτς εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Μολ έκανε πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Ίλιτς εκτός περιοχής. Στο 33΄ο Σόμπτζικ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν τέλειωσε καλά την φάση και έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 38ο λεπτό ο ρεφ έδωσε πέναλτι στον Ολυμπιακό μέσω VAR για χέρι του Στυλιανού. Ο Γκεριέ στο 39΄εκτέλεσε ο Σισκόφσκι απέκρουσε ο Γκεριέ ακολούθησε τη φάση και στην επαναφορά έκανε το 1-0!

Στο 43ο λεπτό, ο Μολ απομάκρυνε σε κόρνερ ένα καλό σουτ του Βαγιέχο, στην εκτέλεση ο Σαντίκ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 1-1! Στο 45+1 η Δόξα γύρισε το παιχνίδι κάνοντας το 1-2 μετά από κεφαλιά του Σόμπτζικ!

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τρεις αλλαγές και αλλαγή σχηματισμού σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα. Στο 51΄το σουτ του Κα, έφυγε έξω. 5 λεπτά μετά καλή στιγμή είχε και ο Ευτυχίδης.

Στο 71΄ένα σουτ του Γκεριέ έφυγε αρκετά έξω. Tρία λεπτά μετά ο Σισκόφσκι απομάκρυνε σε κόρνερ μια καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ψύχα.

Στο 80 ο Σισκόφσκι απομάκρυνε σε κόρνερ ένα σουτ του Σλόγκαρ, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Τραϊτσέφκι έκανε χέρι και ο ρεφ έδωσε πέναλτι για τον Ολυμπιακό! Ο Γκεριέ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-2!

Στο 90΄ένα σουτ του Βαγιέχο έφυγε έξω, ενώ ο Μάρκοβιτς έκανε το σουτ στην συνέχεια με τον Σισκόφσκι να μαζεύει. Στο 93΄ο Μολ μάζεψε ένα σουτ του Ασαμόα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Μπάρντι, Μουκτάρης, Ιωάννου (46′ Σλόγκαρ), Νάνι (46′ Μάρκοβιτς), Κυριάκου, Ευτυχίδης, Πεχλιβάνης (46′ Ψύχας), Γκεριέ, Κα (53′ Κορόμα), Χέντρικς (75′ Ντεσιρέ).

Στον πάγκο: Τσαρλς, Χριστοφόρου, Λιασίδης, Καρτασιάν, Μάρκοβιτς, Ντεσιρέ, Χριστοδούλου, Ψύχας, Σλόγκαρ, Ζευκής, Χατζημιτσής, Κορόμα.

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Αντενόν, Κοβάσεβιτς, Στυλιανού, Μπένι, Ίλιτς (77′ Αμπντουλάχι), Βαγιέχο, Ιωσηφίδης (59′ Τραϊτσέφσκι), Σόμπτσικ (69′ Ασαμόα), Μέσκα (77′ Τιντζανί), Σαντίκ.

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Τιντζιανί, Ασαμόα, Ίντζια, Καραμανώλης, Ροδαλέγκα, Σιαθάς, Αμπντουλάχι, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι, Κάργκμπο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σλόγκαρ, Κυριάκου / Ιωσηφίδης, Μέσκα, Κοβάσεβιτς

ΣΚΟΡΕΡ: 39′, 82′ πέν. Γκεριέ / 44′ Σαντίκ, 45+1′ Σόμπτσικ

ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Καρτασιάν, Σάλι Μάρκοβιτς, Ιωάννου, Ψύχας (2) / Μπένι, Βαγιέχο, Στυλιανού (2).

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης