19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: “Αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα στην Ελλάδα μπορούν να επιστρέψουν”

By on 30 Οκτωβρίου, 2022 0 2260 Views

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό και επεσήμανε πως αν άπαντες συνδράμουν τότε μπορούν να επιστρέψει η παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-1 του Βόλου έχοντας στο πλευρό τους περισσότερους από 15.000 φιλάθλους οι οποίοι μετέτρεψαν το Πανθεσσαλικό σε Λεωφόρο.

Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας αλλά και όσους βοήθησαν για να συμβεί αυτή η μετακίνηση.

Επιπρόσθετα επισημαίνει ότι αν άπαντες συνδράμουν τότε μπορούν να επιστρέψει η παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έγραψε τη δική του ιστορία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δημιουργώντας ρεκόρ μεγαλύτερης μετακίνησης σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η Super League!

Τόσο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους μας για τη μεγαλειώδη βραδιά που πρόσφεραν σε όλους, παραδίδοντας μαθήματα συμπεριφοράς. Για την καλή συνεργασία και τη διάθεση να δημιουργηθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή, η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Βόλου και τους παράγοντες της τοπικής ομάδας.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα στην Ελλάδα μπορούν να επιστρέψουν όπως τα μάθαμε από παιδιά, εφόσον άπαντες έχουν πρόθεση να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση”