19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Άρσεναλ: Η ξεχωριστή αφιέρωση των παικτών του Αρτέτα για τον Πάμπλο Μάρι

Άρσεναλ: Η ξεχωριστή αφιέρωση των παικτών του Αρτέτα για τον Πάμπλο Μάρι

By on 30 Οκτωβρίου, 2022 0 463 Views

Λίγες ημέρες μετά από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο Πάμπλο Μάρι σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου, οι παίκτες της Άρσεναλ -στην οποία ανήκει ο Ισπανός μπακ- θέλησαν να στείλουν μήνυμα υποστήριξης μέσω μίας ιδιαίτερης αφιέρωσής τους.

Η είδηση του τραυματισμού του Πάμπλο Μάρι το απόγευμα της Πέμπτης (27/10) μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου, όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγο και το παιδί του, πάγωσε όχι μόνο την Ιταλία αλλά και την παγκόσμια αθλητική οικογένεια.

Ο Πάμπλο Μάρι

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μόντσα από την Άρσεναλ χειρουργήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη και η επιστροφή του στα γήπεδα δεν αναμένεται να γίνει πριν από τον Μάρτιο του 2023, με το ευχάριστο να είναι φυσικά πως διέφυγε τον κίνδυνο και πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή.

Το πρώτο μήνυμα του Μάρι από το νοσοκομείο: "Είμαστε καλά εγώ και η οικογένειά μου, ευχαριστώ για την αγάπη σας"

Οι άνθρωποι της Μόντσα έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως βρίσκονται δίπλα του, ωστόσο αυτό ισχύει και για την Άρσεναλ, με τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα να βρίσκουν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα τους με την Νότιγχαμ Φόρεστ για την 14η αγωνιστική μαζεύτηκαν για να βγάλουν μία ομαδική φωτογραφία κρατώντας μία φανέλα της Άρσεναλ με το επώνυμό του και το Νο 22 στην πλάτη, ενώ το ίδιο ακριβώς έκαναν και μετά το 1-0 του Μαρτινέλι στο 5ο λεπτό, με τους κανονιέρηδες να δείχνουν στην κάμερα τη φανέλα με το όνομα του Μάρι.