29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ:Φεύγουμε με τραυματίες οπαδούς, παιδιά να κλαίνε, ένα λεωφορείο με σκισμένα λάστιχα και σπασμένα τζάμια.Τα έχω δει στην Γ’ Κατηγορία, πριν πολλά χρόνια

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ:Φεύγουμε με τραυματίες οπαδούς, παιδιά να κλαίνε, ένα λεωφορείο με σκισμένα λάστιχα και σπασμένα τζάμια.Τα έχω δει στην Γ’ Κατηγορία, πριν πολλά χρόνια

By on 29 Οκτωβρίου, 2022 0 515 Views

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Μπάλα είναι και Γυρίζει» και την Κατερίνα Κυριάκου μετά τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την Πάφο.

«Δεν μπορούσαμε να φύγουμε στη φυσούνα, που στην ουσία δεν υπήρχε. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια, ενώ δεν ήταν ασφαλή. Τώρα φεύγουμε από τη Λάρνακα με την συνοδεία από την Αστυνομία, που άργησε να έρθει, αλλά ευτυχώς ήρθε. Έχουμε τραυματίες οπαδούς, παιδιά να κλαίνε, ένα λεωφορείο με σκισμένα λάστιχα και σπασμένα τζάμια».

«Θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα. Μιλάμε για τη σύρραξη που έγινε στο τέλος του αγώνα, που γίνεται στην πλευρά του πάγκου μας, με ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας. Τι γύρευαν εκεί; Γιατί βρέθηκαν εκεί; Πώς βρέθηκε προπονητής της Νέας Σαλαμίνας εκεί; Δέχομαι ότι προκλήθηκαν, αλλά δε θέλω να αναφέρω καν τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ας δεχτούμε πως προκλήθηκαν, γιατί βρέθηκαν όλοι αυτοί; Καταλαβαίνω πως η καλύτερη άμυνα, είναι η επίθεση και κάπως έτσι πράττουν τώρα στη Νέα Σαλαμίνα».

«Ποτέ μα ποτέ, δεν πυροδοτούμε την ατμόσφαιρα πριν τον αγώνα. Κάποιοι το έκαναν αυτό έντεχνα και ο νοών νοείτω. Υπάρχει κάμερα που θα δούμε τι έγινε ακριβώς και αν ο οποιοσδήποτε από την ομάδα μας χτύπησε κάποιον, θα δράσουμε άμεσα».

«Δεν είναι εκατομμύρια που παίζονται και συζητάμε για προϋπολογισμούς. Φαντάζομαι πως ο προπονητής και ο κάθε προπονητής που αναλαμβάνει η ομάδα, γνωρίζει τον προϋπολογισμό που θα έχει η ομάδα του, πριν την αναλάβει. Αν δεν συμφωνεί, να μην την αναλαμβάνει. Θέλουμε σεβασμό και αυτά που ζήσαμε σήμερα, έχω πολλά χρόνια να τα δω. Εγώ τα έχω δει στην Γ’ Κατηγορία, πριν πολλά χρόνια».