28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ριμπέρι: Δακρυσμένος αποχαιρέτησε τη Σαλερνιτάνα μετά το τέλος της καριέρας του

Ριμπέρι: Δακρυσμένος αποχαιρέτησε τη Σαλερνιτάνα μετά το τέλος της καριέρας του

By on 22 Οκτωβρίου, 2022 0 898 Views

Ο Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε την Παρασκευή (21/10) το τέλος της καριέρας του και πριν από το ματς της Σαλερνιτάνα αποχαιρέτησε την ιταλική ομάδα ξεσπώντας σε κλάματα.

Συγκινητικό σκηνικό εκτυλίχθηκε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σαλερνιτάνα και τη Σπέτσια για την 11η αγωνιστική της Serie A, με πρωταγωνιστή τον Φρανκ Ριμπερί.

Ο σπουδαίος Γάλλος κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 39 ετών βάζοντας πρόωρο τέλος στη συνεργασία του με Σαλερνιτάνα.

Ο μεγάλος Γάλλος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τη Σαλερνιτάνα με δάκρυα στα μάτια και αποθεώθηκε από κόσμο και συμπαίκτες. Θυμίζουμε πως θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα από τεχνικό πόστο.

Η τεράστια καριέρα του Ριμπερί ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια και σε αυτήν μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει εννιά πρωταθλήματα Γερμανίας, έξι κύπελλα και ένα  Champions League.

Σε αυτή την πορεία στα γήπεδα αγωνίστηκε στη Γαλλία, την Τουρκία, την Γερμανία και την Ιταλία. Φυσικά, τα καλύτερά του χρόνια τα πέρασε στην Μπάγερν Μονάχου τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 12 χρόνια (2007-2019).

Συνολικά στην καριέρα του πραγματοποίησε 632 συμμετοχές και μέτρησε 151 γκολ και 224 ασίστ ενώ με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας αγωνίστηκε 81 φορές και πέτυχε 16 τέρματα.