26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: “Είναι λαμπρό το μέλλον μπροστά σου, είσαι εξαιρετικός ανταγωνιστής”

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: “Είναι λαμπρό το μέλλον μπροστά σου, είσαι εξαιρετικός ανταγωνιστής”

By on 9 Οκτωβρίου, 2022 0 7226 Views

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον τελικό του Astana Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το Astana Open και πανηγύρισε τον 90 τίτλο της καριέρας του, εκθειάζοντας στις δηλώσεις του τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο χαρακτήρισε “εξαιρετικό ανταγωνιστή”.

“Ευχαριστώ τον Στέφανο για τα καλά λόγια, είσαι πάντα πολύ ταπεινός στις νίκες, το ίδιο και στις ήττες. Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα έχει πολλές νίκες, είσαι ακόμη νέος, είσαι εξαιρετικός ανταγωνιστής, εύχομαι το καλύτερο, εκτός όταν παίζεις μαζί μου. Είναι λαμπρό το μέλλον μπροστά σου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Astana Open

Ο Στέφανος Τσιστιπάς τόνισε πως ο τίτλος του Astana Open ανήκε δικαιωματικά στον Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας πως αισθάνεται άσχημα που εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Το έχουμε ξανακάνει”, είπε ο Τσιτσιπάς. “Δεν είναι η πρώτη μας φορά σε τελικό. Θέλω να σε συγχαρώ και δεν θα πάψω να το κάνω όποτε σε αντιμετωπίζω σε τελικό.

Ήταν μια απίστευτη εμφάνιση από την πλευρά σου. Αυτός ο τίτλος σου ανήκει, δεν θα ήταν δίκαιο να πήγαινε σε οποιονδήποτε άλλον. Συγχαρητήρια σε σένα, την οικογένειά σου και την ομάδα σου.