29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Aνόρθωση έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό πιστεύει ο νέος προπονητής

H Aνόρθωση έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό πιστεύει ο νέος προπονητής

By on 7 Οκτωβρίου, 2022 0 746 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Από την Δευτέρα ξεκίνησε την δουλειά ο νέος προπονητής. Καθημερινά προπονεί την ομάδα και στόχος της εβδομάδας είναι, αυτός ο κύκλος  να ολοκληρωθεί με μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους. Οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί, μαζί με τους παλιούς, συνθέτουν ένα ρόστερ ικανό για να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Το πιστεύει και ο ίδιος ο προπονητής. Μένει όμως να αποδειχθεί στο γήπεδο».

Για το νέο προπονητή: «Είναι ξεκάθαρο πως οποιοσδήποτε αποκτηθεί από την ομάδα μας και είναι ξένος, ενημερώνεται πριν ακόμα ξεκινήσουν οι συζητήσεις σε ποια ομάδα έρχεται. Πρέπει να γνωρίζει την ιστορία της ομάδας . Ενδιαφέρεται και ο ίδιος να μάθει την ιστορία της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια έχει πολύ ισχυρή παροικία το κυπριακό ποδόσφαιρο, με προπονητές από την Ισπανία. Αν ψάξει κανείς τις λέξεις «Κύπρος» και «ποδόσφαιρο» στα ισπανικά, θα βγάλει πολλές αναφορές. Έκανε μεγάλη εντύπωση η πρόσληψη του Μουνιόθ στην Ισπανία, έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι άνθρωποι από εκεί και λάβαμε αρκετές ευχές για καλή επιτυχία».

Για το επιτελείο του: «Δεν αλλάζει τίποτα, με την προσθήκη των συνεργατών του Μουνιόθ, ενισχύθηκε το δυναμικό».

Για τις φιλοδοξίες του προπονητή: «Έχει φιλοδοξία μέσα από την ομάδα μας, να κάνει επιτυχίες και να πάει στην Ευρώπη. Όλη την εβδομάδα, μέσα από τις συζητήσεις, βγήκε το συμπέρασμα πως είναι ένας προπονητής που ξέρει πως να πετύχει και έχει ότι χρειάζεται να τα καταφέρει».

Για το αγωνιστικό: «Είμαστε καλά αυτή την στιγμή. Μένουν βέβαια προπονήσεις μέχρι την Δευτέρα και ευχόμαστε να πάμε καλά μέχρι τότε. Θέλουμε τον κόσμο την Δευτέρα να είναι στο γήπεδο, όπως ήταν σε όλα τα παιχνίδια και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, δίνει περισσότερα από τους τρεις βαθμούς, όταν κερδίζεις τον περσινό πρωταθλητή, ενώ θέλουμε να κάνουμε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» έδρα που δεν θα περνάει κανένας αντίπαλος».