26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Oύτε την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ.Το ΑΠΟΕΛ πάλι μέτριο έμεινε στο 0-0

Oύτε την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ.Το ΑΠΟΕΛ πάλι μέτριο έμεινε στο 0-0

By on 7 Οκτωβρίου, 2022 0 9469 Views

Για τέταρτο σερί παιχνίδι ως γηπεδούχο, το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης. Η Καρμιώτισσα πήρε πολύ εύκολα το 0-0 και τον ένα βαθμό στο ΓΣΠ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μένοντας αήττητη για τρίτο συνεχόμενο ματς. Οι νεοφώτιστοι ήταν εξαιρετικοί ανασταλτικά, δεν επέτρεψαν στο ΑΠΟΕΛ να δημιουργήσει ευκαιρίες και πήραν ένα βαθμό χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν ιδιαίτερα ενώ είχαν και ένα δοκάρι! Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε το ματς από τα θεωρεία και προφανώς, έχει πολλά να διορθώσει στην ομάδα της Λευκωσίας…

Πολύ κακή εμφάνιση από τη Λευκωσιάτικη ομάδα, δεν κατάφερε να δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία, με την Καρμιώτισσα να έχει δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Είχε την κατοχή της μπάλας το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη η Καρμιώτισσα κράτησε πολύ εύκολα το ΑΠΟΕΛ μακριά από την περιοχή της, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό βαθμό.Aπογοήτευσαν βασικά ατού του ΑΠΟΕΛ που δεν βοήθησαν την ομάδα τους με τον Σαρφό στην επιστροφή του να απογοητεύει

Πρώτο ημίχρονο

Το παιγνίδι ξεκίνησε με το ΑΠΟΕΛ να μπαίνει επιθετικά και να έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να διασπάσει την άμυνα της Καρμιώτισσας για ένα γρήγορο τέρμα.

Η πρώτη σπουδαία φάση όμως ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 11’, όταν ο Ελ Αλουχί με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπέλετς.

Παρά την φάση αυτό, το ΑΠΟΕΛ συνέχιζε να έχει την υπεροχή και στο 15’ ένα σουτ του Δώνη πέρασε έξω.

Στο 21’ οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή φάση για να ανοίξουν το σκορ, αλλά η Κεφαλιά του Σούσιτς ανακόπηκε από την αντίπαλη άμυνα λίγο πριν τη γραμμή.

Η Καρμιώτισσα αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και είχε παθητικό ρόλο στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ να ανανεώνει συνεχώς τις επιθέσεις του.

Στο 36’ ο Δώνης είχε νέο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω χωρίς να ανησυχήσει ο Κνόμπλοχ.

Παρά την πίεση που έβαλε το ΑΠΟΕΛ, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Δεύτερο ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης το ΑΠΟΕΛ είχε την πρώτη του ευκαιρία. Στο 49΄ ο Δώνης έκανε την κούρσα από τα δεξιά, γύρισε στον Κβιλιτάια αλλά το σουτ του Γεωργιανού χτύπησε στον Μεντίμορετς και κατέληξε κόρνερ.

Η Καρμιώτισσα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου πίεζε πιο ψηλά σε σχέση με το πρώτο, δυσκολεύοντας το ΑΠΟΕΛ στο να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σωστά και δεν είχαν τις τελικές προσπάθειες, με την Καρμιώτισσα να ελέγχει καλύτερα το παιγνίδι και να προσπαθεί να βρει τους χώρους στην αντεπίθεση για να απειλήσει.

Η επόμενη τελική προσπάθεια για το ΑΠΟΕΛ ήρθε στο 80’ με κεφαλιά του Καρώ μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από τα δοκάρια του Κνόμπλοχ.

Στο ίδιο λεπτό ένα μακρινό σουτ του Κουλιμπαλί ήταν απελπιστικά άστοχο, στην πρώτη τελική της Καρμιώτισσας στην επανάληψη.

Στο 90΄ η Καρμιώτισσα είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Καλτσά ο οποίος από πλεονεκτική θέση πήρε την κεφαλιά αλλά απόκρουσε ο Μπέλετς.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Σούσιτς (84′ Ηλία), Φεράρι, Κοσταντίνοφ, Σατσιάς (59′ Ντονγκαλά), Σαρφό, Μαρκίνιος (59′ Εφραίμ), Δώνης (69′ Μορέιρα), Κβιλιτάια (69′ Μάγκλιτσα).
Στον πάγκο: Χριστοδούλου,Τσιλινγκίρης, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Μάγκλιτσα, Μπλουμ, Ηλία, Ντάλσιο, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Ντονγκαλά, Μορέιρα.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Μαλόνε, Μεντιμόρετς, Χούμποτσαν, Τάντι, Ελ Ελουχί, Χουσμπάουερ (64′ Αβραάμ), Οικονομίδης,(95΄ Ποντστάφσκι )Χατζηβασίλης (64′ Κουλιμπαλί), Ντούμπια (46′ Καλτσάς), Ζελάγια.
Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λουκόφ, Σελούτσκα, Ποντστάφσκι, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Γκραντινάρου, Αγγελή, Χρίστου, Νεοφύτου.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντονγκαλά, Εφραίμ / Ελ Αλουχί, Μαλόνε, Ντούμπια, Χουσμπάουερ, Κουλιμπαλί

ΣΚΟΡΕΡ:
ΘΕΑΤΕΣ: 4872 εισιτήρια
Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ