26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Ελπίζω με το νέο προπονητή η ομάδα να πάρει το δρόμο της

ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Ελπίζω με το νέο προπονητή η ομάδα να πάρει το δρόμο της

By on 7 Οκτωβρίου, 2022 0 3739 Views

Διαβάστε όσα είπε ο Μάκης Σεργίδης μετά το 0-0 του ΑΠΟΕΛ με την Καρμιπωτισσα:

-Αρχικά: “Ένα δύσκολο βράδυ με ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε αυτό το κακό σερί που έχουμε εντός έδρας αλλά εμφανίσαμε τις ίδιες παθογένειες που έχει η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα με κάποιες εξωτερικές αλλαγές κυρίως επιθετικών και μεσοεπιθετικών ποδοσφαιριστές. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερο αλλά δεν μπορεί να γίνει. Η ευθύνη βαραίνει όλους όσοι είμαστε εδώ και οφείλουμε μια πολύ μεγάλη απολογία στον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα από την αρχή. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και ελπίζω με το νέο προπονητή η ομάδα να πάρει το δρόμο της”.

-Τι πήγε λάθος και πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; “Ήταν ένα παιχνίδι μονής επιλογής. Η ομάδα μπήκε με διάθεση να τα καταφέρει αλλά από ένα σημείο και μετά δυσκολευτήκαμε να δημιουργήσουμε και όσο περνάει ο χρόνος, έρχεται και η νευρικότητα. Προσπαθήσαμε με αλλαγές μπροστά να δημιουργήσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε”.

-Έχετε μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα με τον κ.Μιλόγεβιτς; “Δεν έχουμε μιλήσει, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ σύντομα. Απ’ εκεί και πέρα ένας νέος προπονητής σαφώς μπορεί να βάλει τα δικά του στοιχεία για να αλλάξει η εικόνα”.

-Ο κόσμος θέλει να ξέρει τι πάει λάθος και δεν έρχονται τα αποτελέσματα… “Σαφώς και πρέπει να ξέρει ο κόσμος, ακολουθεί την ομάδα και είναι μαθημένος με επιτυχίες και τίτλους. Όλα χρειάζονται χρόνο, είναι μια καινούρια ομάδα. Κάποια παιδιά ήρθαν στην ομάδα καθυστερημένα, ίσως αυτό να μας έχει φέρει πίσω. Έιχαμε και κάποιους αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς σε θέσεις-κλειδιά. Σημασία έχει ότι οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόνεμα. Η διοίκηση έφερε έναν καινούριο, έμπειρο προπονητή και ελπίζουμε ότι θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας”.