19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3: Καθίζηση των ερυθρόλευκων, παραμένουν χωρίς βαθμό στον όμιλο

Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3: Καθίζηση των ερυθρόλευκων, παραμένουν χωρίς βαθμό στον όμιλο

By on 7 Οκτωβρίου, 2022 0 839 Views

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 από την Κάραμπαγκ για την 3η αγωνιστική και συνεχίζει στον όμιλο του Europa League με μηδέν βαθμούς. Ο Οβούζου άνοιξε το σκορ στο 68′, ο Βέσοβιτς έκανε το 2-0 στο 82′ και ο Σεϊντάεφ διαμόρφωσε στο 86′ το αποτέλεσμα.

Έτσι, οι Πειραιώτες παραμένουν στους μηδέν βαθμούς και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν οι πρώτες δύο θέσεις φαντάζουν πάρα πάρα πολύ δύσκολες. Πλέον, ρεαλιστικός στόχος είναι η 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ του Conference League.

Την επόμενη αγωνιστική σε μία εβδομάδα από τώρα (13/10, 19:45) οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν για την 4η αγωνιστική.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετή ένταση και ρυθμό, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα. Οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι ξεκίνησαν το ματς με 3-5-2 καρδιοχτύπησαν στο 6ο λεπτό. Ο Ζουμπίρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Αντράντε ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 12′ με μία εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον τερματοφύλακα της Καραμπάγκ να αποκρούει εντυπωσιακά. Σε αυτό το σημείο οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την πίεσή τους και είχαν αρκετές τελικές. Ωστόσο, η Καραμπάγκ ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Στο 23′ ο Ογούσου πλάσαρε από καλή θέση, όμως ο Εμβιλά ήταν σωτήριος με την επέμβασή του πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Η Καραμπάγκ πήρε την κατοχή, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε να γίνεται απειλητικός. Στο 36′ είχε πολύ καλή στιγμή με τον Σισέ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο μέρος με τη διάθεση να πιέσει και είχε καλή στιγμή με σουτ του Ροντρίγκες στο 49ο λεπτό. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Μίτσελ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μαρσέλο, που έκανε ντεμπούτο, αλλά και τον Μασούρα, ο οποίος βρήκε και δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος.

Ωστόσο, γρήγορα η Καραμπάγκ αύξησε την πίεσή της και άλλαξε τη ροή του αγώνα. Στο 68′ κατόρθωσε να πάρει και το προβάδισμα στο σκορ. Ο Οβούσου μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, όμως μετά από εξέταση στο VAR, ο διαιτητής έδειξε σέντρα.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να απαντήσει γρήγορα, ο Μασούρας έκανε την σέντρα-σουτ από τα δεξιά, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι της Καραμπάγκ στο 73ο λεπτό.

Στο 82ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι “κλείδωσαν” το τρίποντο. Ο Σισέ έκανε μεγάλο λάθος, έχασε την μπάλα, με την Καραμπάγκ να τρέχει στην αντεπίθεση. Ο Βέσοβιτς πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, πέρασε τον Τζολάκη και πλάσαρε για το 2-0.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν δεν σταμάτησε εκεί. Ο Σεϊντάεφ έκανε το σουτ από τα δεξιά στο 86ο λεπτό, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στην εστία του Τζολάκη για το 3-0, το οποίο και έμεινε έως το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρσάλικο, Σισέ (83′ Βαλμπουενά), Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης (60′ Μαρσέλο), Κούντε (74′ Ίνμπομ Χουάνγκ), Εμβιλά, Ροντρίγκες (60′ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί Τζο Χουάνγκ (74′ Αμπουμπακάρ Καμαρά)

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγεβ, Βέσοβιτς (90+1′ Χουσεΐνοφ), Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεβ, Γκαράγιεβ, Αλμέιντα (65′ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65′ Σεϊντάεφ), Ζούμπιρ, Οβούσου (90+1′ Οζόμποβιτς)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

  • Φράιμπουργκ – Ναντ 2-0 (48′ Κίρεχ, 72′ Γκρίφο)
  • Ολυμπιακός – Καραμπάγκ 0-3 (68′ Οβούζου, 82′ Βέσοβιτς, 86′ Σεϊντάεφ)