19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΕΝΟΝ:Με ομάδες όπως την Μάντσεστερ αγωνίζεσαι μια φορά στην ζωή σου.Ο Χάμπος ο καλύτερος μας παίκτης μέχρι τώρα

ΛΕΝΟΝ:Με ομάδες όπως την Μάντσεστερ αγωνίζεσαι μια φορά στην ζωή σου.Ο Χάμπος ο καλύτερος μας παίκτης μέχρι τώρα

By on 7 Οκτωβρίου, 2022 0 519 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου η Ομόνοια έχασε 3-2 μετά από εξαιρετική προσπάθεια απέναντι στη θρυλική ομάδα της Αγγλίας, ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον δήλωσε:

“Μεγάλο γεγονός για τον σύλλογο σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό ενάντια σε σούπερ σταρς. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ”.

Αν μέσα από αυτές τις εμφανίσεις ο σύλλογος μεγαλώνει: “Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια βοηθούν, μια μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε αντίπαλοι με τόσο μεγάλες ομάδες. Με ομάδες όπως την Μάντσεστερ αγωνίζεσαι μια φορά στην ζωή σου. Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν ενθουσιασμένοι που θα παίξουν με παίκτες όπως ο Ρονάλντο. Εννοείται δεν μου αρέσει να χάνω”.

Για την πολύ καλή παρουσία που είχε η ομάδα του σήμερα: “Έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ καλή νοοτροπία και ποδοσφαιρική συμπεριφορά. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, μέχρι το σημείο που πετύχαμε το γκολ. Αυτό μας βοήθησε. Γενικά, τέτοια παιχνίδια προσφέρουν ποδοσφαιρικό IQ στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη εμπειρία και ένα μεγάλο πλεονέκτημα να αγωνίζεσαι σε τέτοια παιχνίδια τα οποία θα τα συζητάς για χρόνια”.

Για τον Χάμπο: “Είναι φανταστικό αυτό που κάνει, έχει όλα όσα ψάχνεις να βρεις σε έναν μέσο. 
Όσο δυσκολότερος ο αντίπαλος είναι το παιχνίδι, τόσο καλύτερα τα πάει. Είναι πολύ ταπεινός και εργατικός παίκτης και η βελτίωση του είναι τρομερή. Μέχρι στιγμής είναι ο καλύτερος μας παίκτης”.