ΕΘΝΙΚΗ
Like

Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 επί της Βουλγαρίας

6 Οκτωβρίου, 2022
1459 Views
0 Comments
Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 επί της Βουλγαρίας

Φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας πέτυχε η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-17. Το φιλικό έγινε στο Στάδιο  “Τάσος Μάρκου” στο Παραλίμνι και η Κύπρος πήρε τη νίκη με 3-0 από τέρματα που πέτυχαν ο Δημητριανός Τζούλιου στο 38′ , ο Αχιλλέας Τουμάζου στο 61′ και ο Χαράλαμπος Καττιρτζής στο 78′.

Κύπρος (Κ. Χαραλαμπίδης): Αναστάσιος Πισιήας (77΄ Νικήτας Παπακωνσταντίνου), Ανδρέας Νικολάου (77′ Χρίστος Σιημητράς), Γιώργος Σωκράτους (46′ Αναστάσιος Γιαννακού), Γιώργος Μικελλίδης, Κωνσταντίνος Πουρσαϊτίδης (66′ Ευθύμιος Ευθυμίου), Ανδρέας Κωνσταντίνου (66′ Ελευθέριος Ισαάκ), Παναγιώτης Καττιρτζής (77′ Πέτρος Πασχάλη), Αχιλλέας Τουμάζος (66′ Χρίστος Λουκαϊδής), Ανδρέας Πιριντζιής, Ιωάννης Αβρααμίδης (54′ Συμεών Χατζηγεωργίου), Δημητριάνος Τζουλίου (54′ Χαράλαμπος Καττιρτζής). 

Το φιλικό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων για τις επίσημες υποχρεώσεις της από την 1η μέχρι τις 7 Νοεμβρίου με αντιπάλους το Γιβραλτάρ και τη Σερβία σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων της UEFA.

Οι αγώνες θα γίνουν στην Πάφο και η Κύπρος θα παίξει την 1η Νοεμβρίου με το Γιβραλτάρ (“Στέλιος Κυριακίδης. 14:30) και στις 7 Νοεμβρίου με τη Σερβία (Γεροσκήπου, 12:00). Οι πρώτες δύο ομάδες θα προκριθούν στον Elite Round της διοργάνωσης. 

Comments are closed.